20. oktober 2021
Kasper Kisum og Nordsjælland sæsondebuterer i mændenes Håndboldliga med et oprykkermøde mod Skive i Royal Stage i Hillerød. Foto: Kenn Thomsen
Kasper Kisum og Nordsjælland sæsondebuterer i mændenes Håndboldliga med et oprykkermøde mod Skive i Royal Stage i Hillerød. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Jens Wollesen SJ-MEDIER
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nordsjælland Håndbold har valgt: Halv hjemmebane i Hillerød

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

OBS! Denne artikel er en betalingsartikel og kan derfor kun læses af abonnenter eller mod betaling.

Nordsjælland Håndbold har valgt: Halv hjemmebane i Hillerød
Sport Nordsjælland - 13. juli 2021 kl. 17:34
Af René Larsen

Nordsjælland spiller mere end halvdelen af hjemmekampene i Hillerød i den kommende liga-sæson. Færre kampe i Helsinge, mens der er status quo i Helsingør.

arrow Læs også: 6.000 tog på jagtmesse i Royal Stage

Nordsjælland Håndbold har i de foregående år spillet sine hjemmekampe ligeligt fordelt i Helsingør, Helsinge og Hillerød, men det bliver der lavet om på i comeback-sæsonen til håndboldligaen. Her bliver 8 af i alt 14 hjemmekampe spillet i Hillerød.

- Vi har de bedste faciliteter i Hillerød. Ingen tvivl om det, og vi skylder vores partnere god plads og gode oplevelser, og vi vil gerne have endnu flere tilskuere til vores hjemmekampe, begrunder direktør i Nordsjælland Håndbold, Hans Peter Dueholm valget.

Helsingør har som i de seneste år fået fire hjemmekampe, mens det er Helsinge, der er blevet barberet ned til bare to hjemmekampe.

- Helsinge har den mindste hal, og det er årsagen til, at vi i den kommende sæson spiller færre liga-kampe her. Hallen er der ikke noget i vejen med. Faktisk er det måske den, det er bedst at skabe en god intensitet og stemning i til de mindre kampe, og vi prøver at kompensere ved at placere flere U17 og U19-kampe her, siger Hans Peter Dueholm.

Han ved godt, at det er et ømtåleligt emne, der kan skabe sprækker i sammenholdet mellem de tre moderklubber.

- Men vi har opbakning til det i Team Helsinges bestyrelse, og ligaholdet vil fortsat komme i alle tre haller og er en del af klublivet. Desuden spiller også U17 og U19-holdet i alle tre byer, så vi skulle gerne bevare loyaliteten og tilhørsforholdet alle steder, siger Hans Peter Dueholm.

På samme måde håber Nordsjælland Håndbold fortsat på kommunal opbakning fra alle tre hjemkommuner.

Nordsjælland Håndbold sæsondebuterer med en hjemmekamp den 3. september, hvor medoprykkerne Skive gæster Royal Stage i Hillerød.

- Når vi har valgt at spille mange af kampene i Hillerød, hænger det også sammen med corona-situationen. I mandagens landskamp mellem Danmark og Sverige kunne der være 1200 tilskuere med de restriktioner, der er gældende i øjeblikket. Det er lettere at dele hallen op end de øvrige byer, lige som der er gode VIP-forhold til vores partnere. I øjeblikket er der eksempelvis ingen restaurant åben i Helsingør Hallen, siger Hans Peter Dueholm.

Under corona-nedlukningen i sidste sæson spillede Nordsjælland alle hjemmekampe i Royal Stage i Hillerød, da der alligevel ikke kunne lukkes tilskuere ind. Nu hvor der er lukket op, så håber Nordsjælland på at nå 2000 tilskuere i gennemsnit til holdets hjemmekampe.

- Det er et stort ønske og en målsætning fra bestyrelsens side, at vi bliver så mange tilskuere som muligt til vores kampe. Og vi placerer kampene efter en samlet vurdering af, hvor vi kan skabe det bedste produkt for vores aktionærer, fans og samarbejdspartnere, siger Hans Peter Dueholm.

arrow J-dagskoncert: Satser på 4.000 publikummer til Infernal og Hjalmer
09. september 2021 kl. 11:20 Opdateret: kl. 11:24
arrow Store badmintonturneringer på vej til Hillerød
12. august 2021 kl. 08:54 Opdateret: kl. 08:54
Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?