23. september 2020
Cheftræner Simon Dahl og resten af Nordsjælland Håndbold håber, at der kan komme flere end 500 personer ind til kampene. Foto: Kenn Thomsen
Cheftræner Simon Dahl og resten af Nordsjælland Håndbold håber, at der kan komme flere end 500 personer ind til kampene. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nordsjælland Håndbold håber på 1000 tilskuere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nordsjælland Håndbold håber på 1000 tilskuere
Sport Nordsjælland - 15. august 2020 kl. 08:03
Af Mads Hussing
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Efter at have 1700 tilskuere i gennemsnit til de sidste fem kampe, så føler Nordsjælland Håndbold sig slået tilbage til start med coronareglerne.

Maksimalt 500 personer i hallen. Det er virkeligheden for Nordsjælland Håndbold, der i de sidste fem kampe i Håndboldligaen havde omkring 1.700 tilskuere per kamp.

De 500 personer inkluderer endda spillere, ledere, dommere, officials, presse, hjælpere - og derefter kan der så komme et antal tilskuere ind.

- Vi er nødt til at lave en hård prioritering - men arbejder også på om vi kan få lov at fordoble tallet, siger kassemester i Nordsjælland Håndbold H.P. Dueholm, som har fået opgaven med at lægge puslespillet.

Han oplyser også i en meddelelse fra klubben, at der formentlig ikke vil blive billetter til moderklubberne og til salg. Der bliver heller ikke noget indløb med ungdomsspillere, da både de og deres forældre vil tælle med i de 500 tilskuere.

- Hér prioriterer vi vores partnere og de, der har købt sæsonkort, højest, siger H.P. Dueholm.

Vil have 1000 tilskuere
Nordsjælland Håndbolds første hjemmekamp i 1. division er lørdag 12. september klokken 15.00 mod Skovbakken i Frederiksborgcentret. I løbet af september og oktober vil der være tre hjemmekampe i Hillerød og en i Helsingør.

- Både i Hillerød og Helsingør prøver vi at få godkendt 1.000 tilskuere, da vi kan dele op i 2 grupper på hver 500, som ikke har kontakt med hinanden, siger Hans Peter Dueholm.

Der har været fodboldkampe, hvor flere tilskuere kunne lukkes ind, fordi de kan holdes i forskellige afsnit. Via Divisionsforeningen for Håndbold prøver NH at få myndighedernes godkendelse til denne opdeling.

Glæder sig til at spille
Nordsjælland Håndbold skal først spille i 1. division til september, men allerede i dag går det løs i pokalturneringen.

Klokken 15.00 spiller holdet mod Roskilde Håndbold på udebane. Det er en kamp, der kommer ovenpå først en træningskamp mod FIF og derefter et par kampe under træningslejren i Sverige.

- Vi er på rette vej og dét, vi træner, begynder at sætte sig. Og vi arbejder dagligt på at forbedre os, og er, hvor vi skal være på nuværnde tidspunkt, siger cheftræner Simon Lund.

Roskilde Håndbold blev tvangsnedrykket fra 1. division, og selv om Nordsjælland Håndbold på papiret er stærkest, advarer Simon Dahl mod at tro, der er nemme kampe.

- Vi har stor respekt for Roskilde, som leverede mange gode kampe sidste sæson og stort set har et identisk hold, siger træneren, der sammen med trænerkollegaen Torben Nielsen glæder sig til pokalkampes charme, hvor én kamp afgør om man går videre.

Har debatten om sexisme taget overhånd?