20. oktober 2021
Devrim Sahin ses bag FC Helsingørs nuværende assistenttræner Mikkel Thygesen fra deres fælles fortid i FC Roskilde. Foto: Jeppe Lodberg
Devrim Sahin ses bag FC Helsingørs nuværende assistenttræner Mikkel Thygesen fra deres fælles fortid i FC Roskilde. Foto: Jeppe Lodberg
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Midtbanemand til Hillerød

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Midtbanemand til Hillerød
Sport Nordsjælland - 21. juli 2021 kl. 16:55
Af René Larsen

Forleden spillede Hillerød sæsonens første træningskamp. Det blev til en sejr 3-2 over et andet 2. divisionshold, Næstved, og med i den kamp var 22-årige Devrim Sahin.

Det er gået så godt, at midtbanespilleren er indlemmet i truppen til den kommende sæson

- Devrim er en dygtig spiller, meget stærk i sin boldomgang, samtidig med at han er en klog fyr, der passer perfekt ind i vores værdisæt. Han er faldet godt til, og han lader fødderne tale, når han spiller. Vi er meget tilfredse med denne tilgang og forventer, han får en stor rolle hos os - det skaber også øget konkurrence på holdet, hvilket er sundt, for at vi kan udvikle os. Jeg ser frem til at følge Devrim hos os og forventer mig meget af ham, siger sportsdirektør Jackie Rasmussen.

Devrim Sahin kommer til Hillerød fra Skovshoved, hvor han har spillet senest.

Sin fodboldopdragelse har han fået i FC Københavns ungdomsafdeling. Som U19-spiller skiftede han videre til Lyngby, og som senior har han spillet for FC Roskilde og Brønshøj foruden Skovshoved.

Midtbanespilleren kan formentlig opleves i den kommende weekend, hvor Hillerød lørdag på hjemmebane spiller en træningskamp mod Frem.

Hillerød sæsondebuterer i 2. division den 7. august med en hjemmekamp mod HIK.

Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?