4. august 2020
Magnus Kronborg hjemme i Helsingør efter en gymnasietid i det vestjyske. Foto: Jan F. Stephan
Magnus Kronborg hjemme i Helsingør efter en gymnasietid i det vestjyske. Foto: Jan F. Stephan
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kronborg hjem til Kronborg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kronborg hjem til Kronborg
Sport Nordsjælland - 07. juli 2020 kl. 17:02
Af René Larsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

19-årige Magnus Kronborg har haft hele sin opvækst i Helsingør, men da hans far, Henrik, sideløbende med jobbet som assisterende landstræner også var tilknyttet Skjern, så har han de seneste tre året været bosat i det vestjyske og spillet ungdomshåndbold i Skjern og Grindsted.

Nu er familien tilbage i Helsingør, og Nordsjælland Håndbold har sikret sig det ambitiøse talent.

- Magnus er en typisk playmakertype, der med sit gode overblik og den store arbejdsomhed passer perfekt ind i den måde, vi gerne vil gøre tingene på her i Nordsjælland og jeg er overbevist om, at vi i fællesskab kan gøre Magnus helt klar til senior-håndboldlivet,

lyder det fra Nordsjællands cheftræner Simon Dahl.

Magnus Kronborg vil i sagens natur blive sammenlignet med sin far, der var en stor profil hos forløberne for Nordsjælland Håndbold, Team Helsinge og Helsingør IF. Men han er selv afklaret med, at han er en udviklingsspiller i 1. divisionstruppen.

- Jeg er sikker på, at det er et sted hvor jeg kan udvikle mig rigtig meget qua det gode træningsmiljø og de dygtige spillere. Ikke mindst er der mange unge spillere, og jeg vil arbejde på at blive fast mand på holdet inden for et par år, siger Magnus Kronborg.

Nordsjælland Håndbold starter officielt træningen til den kommende sæson 20 juli, mens allerede fra næste mandag har Simon Dahl indkaldt til træning for de spillere, der har mulighed for det.

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?