16. oktober 2021
Der var rigeligt med høje bolde og dueller at tage af for Johannes Houborg og Hillerød, der kom under belejring efter pausen i udekampen mod Middelfart i 2. division. Foto: Rudi Dalsgaard
Der var rigeligt med høje bolde og dueller at tage af for Johannes Houborg og Hillerød, der kom under belejring efter pausen i udekampen mod Middelfart i 2. division. Foto: Rudi Dalsgaard
Foto: Rudi Dalsgaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hillerød-træner glad for holdets reaktion

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hillerød-træner glad for holdets reaktion
Sport Nordsjælland - 25. september 2021 kl. 16:40
Af Rudi Dalsgaard

Hillerød Fodbold kæmpede sig til tre point ude mod Middelfart, hvilket ellers lignede en ekspeditionssag for nordsjællænderne, efter holdet kom foran 3-0 inden der var fået en halv time.

arrow Læs også: Hillerøds Al-Atlassi stiger i graderne

Det hele endte 3-1, men Hillerød måtte se Middelfart presse kraftigt på i anden halvleg, hvor gæsterne slap billigt i et par situation.

- De scorer på et straffespark, og så vender det. Sådan er fodbold. Man kan ikke forvente at alt bare går efter ens eget hoved, siger Hillerød-træner Christian Lønstrup til Frederiksborg Amts Avis.

- Faktum er, at sådan, som vi spiller de første 28 minutter, er ikke normalen. Vi havde læst dem godt, fik sat Matin Al-Atlassi godt i scene og scorer nogle flotte mål.

- Men derfra ændrer kampen sig, fordi de skal fremad, og de får så det straffespark, som var klart nok. Der åbner vi op til bal, kan man sige. Og jeg sagde også til spillerne, at jeg godt vidste, hvordan anden halvleg ville blive.

- Det skulle de tage som udfordring, nyde at gå ind i og vinde dueller og støtte op om de lange bolde. De satte nogle store folk ind, og vi prøvede at hjælpe ude fra bænken med et formationsskifte.

Matin Al-Atlassi havde en stor chance for at gøre det til 4-1 i starten af anden halvleg, og det ville have afgjort det hele, men i stedet overtog hjemmeholdet totalt og pressede på halvlegen ud.

For Christian Lønstrup var det positivt at se holdet håndtere både med- og modgang i samme kamp.

- Jeg synes, vi håndterer starten rigtig godt - og også at vi kommer i modvind rent spillemæssigt, siger han.

- Det skal man lære, og man ved, at det kommer - bare ikke hvornår det kommer. Det reagerede vi godt på. Så jeg er lige så tilfreds med første som med anden halvleg.

Hillerød ligger nummer to i 2. division med 18 point efter ni spillerunder.

arrow Langede ud efter budgetforlig i takketale
28. september 2021 kl. 18:00 Opdateret: kl. 12:16
arrow Se billederne: Hillerød Fodbold får frivilligsocialprisen
26. september 2021 kl. 13:02 Opdateret: kl. 12:21
arrow Hillerød hentede point i Kolding
12. september 2021 kl. 16:58 Opdateret: kl. 16:58
Rejser du til udlandet i år?