25. september 2021
Oliver Tølbøll Rimmen til en træning i FC Nordsjælland. Nu er offensivspilleren blevet lejet ud til FC Helsingør for resten af 2021.
Oliver Tølbøll Rimmen til en træning i FC Nordsjælland. Nu er offensivspilleren blevet lejet ud til FC Helsingør for resten af 2021.
Foto: Rudi Dalsgaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Helsingør lejer i FCN

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Helsingør lejer i FCN
Sport Nordsjælland - 27. juli 2021 kl. 17:55
Af Rudi Dalsgaard

Det er et år siden, Oliver Tølbøll Rimmen officielt blev rykket op i FC Nordsjællands Superligatrup, men han har stadig sine første Superligaminutter til gode.

Der skal noget mere erfaring under vesten, og det håber både spilleren, FC Nordsjælland og FC Helsingør nu, at han kan få i netop Helsingør. 1. divisionsklubben har lejet Rimmen i resten af 2021.

- Vi har haft Oliver i vores miljø et stykke tid, hvor han har overbevist os om sine kvaliteter. Med den erfaring vi har haft med spillere fra FC Nordsjælland - blandt andre Nicklas Mouritsen, Johannes Ritter og Frederik Juul Christensen - ved vi, at de kommer med høj kvalitet og professionalisme, og Oliver er helt sikkert af samme skole, siger sportschef i FC Helsingør, Brian Gellert i en pressemeddelelse.

- Når vi falder over kvalitetsspillere, der passer ind i vores trup, så slår vi til. Nu har vi muligheden for at se Oliver endnu mere an, og han kan få en fornemmelse for os. Han er en spiller der styrker vores trup og som allerede på lørdag er med i truppen mod Esbjerg, er jeg sikker på.

Oliver Tølbøll Rimmen er oprindeligt fra Dalum på Fyn, men skiftede til FC Nordsjælland som 15-årig. Han har spillet 28 ungdomslandskampe, men skal altså få hul på sin seniokarriere nu.

- Jeg ser FC Helsingør som en mulighed for at få mere spilletid, end jeg fik i FCN, i en god klub der spiller noget fed fodbold, siger Oliver Tølbøll Rimmen.

- Jeg vil gerne lægge et niveau på i løbet af det næste halve år og få noget erfaring med seniorfodbold, så FCH var en god mulighed for at udvikle mig. Jeg synes, jeg er blevet taget rigtig godt imod heroppe. Man kan mærke det er en god gruppe, og det har været nemt at komme ind i truppen.

Til FC Nordsjællands hjemmeside tilføjer Rimmen:

- Jeg vil rigtig gerne udvikle mig, så jeg kan komme tilbage og konkurrere med de bedste i Farum.

- Forhåbentlig giver det mig muligheden for at kunne få en position i FC Nordsjælland, hvor jeg kan få mere spilletid. Det er i hvert fald mit mål og min ambition.

Sportsdirektør i FC Nordsjælland, Mikkel Hemmersam, roser Rimmen for at tage i mod udfordringen at blive lejet ud.

- Oliver har udviklet sig utrolig meget, siden han blev rykket op i Superligatruppen sidste år. For at udvikle sig yderligere og tage det næste skridt har han dog brug for endnu mere førsteholdsfodbold og kamperfaring.

- Det er en meget moden beslutning af Oliver, og vi ser frem til at følge hans udvikling over den kommende tid. Det er vores håb og ambition, at han kan vende tilbage til Farum med endnu større erfaring og et endnu højere niveau, siger Hemmersam.

Stemmer du til kommunalvalget i år?