24. oktober 2020
Marcus Stroustrup scorer ef sine fem mål i HØJ-sejren over Vendsyssel. Foto: Kim Rasmussen
Marcus Stroustrup scorer ef sine fem mål i HØJ-sejren over Vendsyssel. Foto: Kim Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: HØJ tager tre på stribe

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

HØJ tager tre på stribe
Opdateret 26. september 2020 kl. 18:15
Sport Nordsjælland - 26. september 2020 kl. 16:38
Af René Larsen

Efter nederlaget i premieren til Nordsjælland er HØJ kommet godt efter det i mændenes 1. division. To udekampe i Århus er begge vundet, og lørdag eftermiddag hentede HØJ sæsonens første sejr 33-30 i en corona-udsolgt Jyllinge Hal.

Det var langt fra uden bump på vejen. Vendsyssel var i front i store dele af 1. halvleg, og med lidt over fem minutter igen gjorde Casper Holmen det til 14-12 for Frederikshavn-mandskabet.

Men så trak gæsterne Steffen Stolling en udvisning, og overtallet udnyttede HØJ perfekt. HØJ scorede tre mål i træk, mens Vendsyssel hev målmand Marcus Raakjær ud til fordel for en ekstra markspiller.

Selv da nordjyderne blev fuldtallige fortsatte gæsterne med syv-mod-seks spil, og så kunne Villads Raahauge med sin anden kontrascoring i træk gøre det til 18-14.

HØJ holdet dog ikke fast i føringen. Men minutter inde i 2. halvleg udlignede Mads Houmøller til 20-20.

Men med Bo Spellerberg til at lede, fordele og i de fleste tilfælde også til at afslutte, så var HØJ på intet tidspunkt bagud.

Det afgørende hul blev slået 10-12 minutter igen. Jeppe Jonasson gjorde det til 27-25 samtidig med at Vendsyssel-profilen Casper Holmen trak en udvisning. Vendsyssel var ganske vist nået at blive fuldtallige da Marcus Stroustrup og Bo Spellerberg øgede til 29-25, og det kunne Vendsyssel ikke komme tilbage fra.

Skal der være en forældelsesfrist for, hvor langt tilbage man kan rejse anklage om en krænkelse?