16. oktober 2021
Tim Rantala og HØJ fik fuldt udbytte af de nlange tur til Grindsted. Foto: Allan Nørregaard (arkiv)
Tim Rantala og HØJ fik fuldt udbytte af de nlange tur til Grindsted. Foto: Allan Nørregaard (arkiv)
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: HØJ kværnede sig til nye point

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

HØJ kværnede sig til nye point
Opdateret 25. september 2021 kl. 20:33
Sport Nordsjælland - 25. september 2021 kl. 17:49
Af René Larsen

Oven på nederlaget til HC Midtjylland kom HØJ tilbage på sporet i mændenes 1. division. Det gjorde holdet fra Ølstykke-Jyllinge lørdag eftermiddag i Grindsted med en sejr 32-29.

HØJ fik ellers ikke den bedste start. Tidligere HØJ-playmaker Kristoffer Jessen bragte Grindsted på 6-3, og så måtte HØJ-træner Jesper Fredin tage timeout.

Det lykkedes hjemmeholdet at komme på 8-4, inden Grindsteds Nicklas Bjørn Nielsen blev ramt af en udvisning. Overtallet vandt HØJ 3-1 og gæsterne bevarede momentum. Da Mikkel Eberling udlignede til 9-9 var det Grindsteds tur til at tage timeout.

Men HØJ bevarede teten. Jeppe Hjorth gjorde det til 13-11 og to målsføringen holdt frem til pause.

Kort inde i 2. halvleg blev HØJs Tobias Wetzel ramt af en udvisning, men det formåede Grindsted ikke at udnyttede. Tværtom vandt HØJ perioden 2-0 og med yderligere en scoring var HØJ pludselig foran med fire mål 16-20.

I resten af kampen havde de to hold det med på skift at score to-tre mål i rap. Men HØJ var hele tiden i kontrol. Grindsted var tættest på ved HØJ-føring 26-24, hvor hjemmeholdets Daniel Andersen misbrugte et straffekast. Efterfølgende scorede HØJ tre mål på stribe, og så var der ikke spænding om udfaldet med ti minutter igen.

Rejser du til udlandet i år?