20. januar 2021
Tim Daly er efter en sæson i Bolzano tilbage i Rungsted. Foto: Rudi Dalsgaard
Tim Daly er efter en sæson i Bolzano tilbage i Rungsted. Foto: Rudi Dalsgaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Gamle kendinge vender tilbage

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Gamle kendinge vender tilbage
Opdateret 30. juli 2020 kl. 09:43
Sport Nordsjælland - 27. juli 2020 kl. 16:00
Af René Larsen

De kommer, og så er de væk igen. Sådan har det ofte været med udenlandske spillere i den danske liga, men nu har Rungsted inden for få dage hentet to canadiere tilbage til det nordsjællandske, hvor de tidligere har været med til at høste store triumfer.

arrow Læs også: Syvende udlænding på plads

Forleden blev det officielt, at Rungsted indgik en et-årig aftale med Charlie Serault, der senest spillede i finske Jukurit, og denne uge blev indledt med nyheden om, at backen Tim Daly er tilbage i Rungsteds marineblå trøje. Begge var med på det hold, der sikrede Rungsted det danske mesterskab i sæsonen 2018-19.

Tim Daly spillede i den forgangne sæson for den norditalienske klub, Bolzano, der optræder i den bedste østrigske række. Tim Daly blev i sin første sæson for Rungsted den mest scorende back i ligaen med 17 mål og 57 point.

- Det er selvfølgelig fantastisk at få mulighed for at hente en kapacitet som Tim Daly tilbage til klubben. Udover at være en dygtig tovejs back, er han som højreskytte også en stor trussel for modstanderen i powerplay. Tim var en vigtig del af vores succes i guldsæsonen, og jeg forventer han igen kommer til at blive en stor kapacitet for os, siger Rungsteds sportschef Morten Hagen.

I forvejen har Rungsted været i stand til at forlænge med en anden målfarlig back Shane Hanna, og desuden har Rungsted forlænget aftalerne med de to svenskere Marcus Olsson og Mattias Persson, lige som der er hentet ny målmand på den anden side af Øresund i form af Christopher Nihlstorp.

- Vi har fra starten haft en strategi om at holde is i maven, for at se hvordan markedet for udenlandske spillere udviklede sig. Kontrakterne med Hanna, Sarault og senest med Tim Daly, er helt sikkert en funktion af den tålmodighed vi har udvist. Efterhånden som usikkerheden omkring sæsonstart i mange ligaer har bredt sig, er spillerne begyndt at henvende sig til os, med henblik på at få afklaret fremtiden. Vi har prioriteret at hente spillere, hvis kvaliteter vi kender til, og vi forventer med strategi at få et slagkraftigt hold, siger direktør Thomas Friberg.

arrow Mere hockey for færre penge
24. juli 2020 kl. 19:05 Opdateret: kl. 17:01
arrow Overraskende forlængelse
20. juli 2020 kl. 16:09 Opdateret: kl. 09:44
Er det en god idé at indføre bøde eller straf, hvis man ikke vil gå i isolation efter en udlandsrejse?