28. juli 2021
Foto: René Larsen
gallery icon

Se billedserie

Foto: René Larsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Frederikssund ristede Allerød

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Frederikssund ristede Allerød
Sport Nordsjælland - 19. juni 2021 kl. 16:44
Af René Larsen

Frederikssund IK gik ind til oprykningsspillet fra Danmarksserien med fromme håb om forfremmelse. Men for mange uafgjorte kampe har spoleret drømmene. Men i sjette forsøg lykkedes det dog Frederikssund at hive alle tre point hjem med en 2-1-sejr, da Allerød FK lørdag eftermiddag gæstede Kalvøen.

Umiddelbart så det ud til at Frederikssund ville fortsætte i samme rille som i de foregående kampe i oprykningsspillet. Hjemmeholdet producerede i første halvleg tilstrækkelig med chancer til en solid føring. Men skarpheden manglede, og så stod Johan Gårdsvoll også forrygende i Allerøds mål.

Han stod gang på gang godt placeret og reddede store muligheder, som Frederikssund burde have scoret på. Den største tilfaldt Patrick Dahm på Christian Helevs fine tværpasning, men Gårdsvoll havde læst, hvor Dahm ville sætte sin hårde inderside fra tæt hold.

I den bagende varme blev de to hold sendt målløse afsted til forfriskninger i pausen.

Den bedste servering i pausen fik Frederikssund tilsyneladende. Der var spillet mindre end to minutter, inden Mathias Sand Kristensen med en perfekt stikning sendte Deniz Ates fri i dybden. Han fik afdriblet Gårdsvoll i målet og lagt bolden ind i nettet til føring 1-0.

Men Allerød var ikke bukket under i varmen. Og bare ti minutter senere udlignede gæsterne, da Jonathan Eriksen med en flot aflevering ind i feltet spillede Niklas Skou Holm fri til 1-1.

Det var lidt af en spand koldt vand i hovedet på Frederikssund, der troede, at de havde styr på opgøret. Men koldt vand i hovedet er lige det, man har brug for på en varm sommerdag, og midt i halvlegen fik Frederikssund scoret det afgørende mål.

Det faldt efter hjørnespark, hvor topscorer Christian Helev fik dirigeret bolden i nettet ved bagerste stang.

Allerød prøvede at presse på for at få udlignet igen. Men den helt oplagte målchance udeblev.

Begge hold spiller to gange i den kommende uge, men kampene har kun sekundær betydning. Hverken Frederikssund eller Allerød kan rykke op.

De olympiske lege i Tokyo er igang. Hvor meget OL-guld regner du med vil blive uddelt til de danske atleter?