31. marts 2020
TJ Moore satte scoringen i gang for Rungsted. Foto: Mads Hussing
gallery icon

Se billedserie

TJ Moore satte scoringen i gang for Rungsted. Foto: Mads Hussing
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fin generalprøve for Rungsted inden pokalweekend

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fin generalprøve for Rungsted inden pokalweekend

Rungsted kom tilbage på sporet med en sejr, og fik dermed en fremragende generalprøve før fredagens semifinale i Final 4.

Opdateret 29. januar 2020 kl. 06:26
Sport Nordsjælland - 28. januar 2020 kl. 22:03
Af Mads Hussing
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det lignede ellers en af de kampe, som der har været en del af på det seneste i Rungsted. Hjemmeholdet har en del muligheder, men udeholdet scorer.

- Vi skaber mange chancer, men vi kæmper stadig med at udnytte dem, siger Rungsteds direktør Thomas Friberg i pausen efter 1. periode, hvor det stod 2-1 til gæsterne.

Han mente dog, at holdet spiller godt, og det er tydeligt, at der er kommet flere spillere tilbage fra skader.

- Det er så tydeligt, at vi spiller med fire kæder nu, siger direktøren, der prøvede at forklare, hvad det betyder at have tre kæder i forhold til fire.

- Jeg har en sjov sammenligning, når man har færre folk. For man kan sige, at hvor stor forskel er der på, at man spiller 20 minutter eller 23 minutter. Det er 15 procent ekstra.

Isligaen
Rungsted-Esbjerg 5-2
(1-2, 1-0, 3-0)
Mål: 0-1: Jeppe Vinther (05.22), 0-2: Brett Welychka (05.39), 1-2: TJ Moore (16.27), 2-2: Rasmus Thykjær Andersson (31.08), 3-2: Shane Hanna (43.23), 4-2: Juuso Pulli (56.06), 5-2: TJ Moore (57.02)
Udvisninger: Rungsted 1x2 minutter, Esbjerg 6x2 minutter
Tilskuere: 970

- Hvis du løber en tur på 10 kilometer, og du løber alt hvad du kan. Så kommer jeg og siger, at du skal løbe halvanden kilometer ekstra alt hvad du kan. Det er rigtigt meget at give den gas i halvanden kilometer mere, og hvis du så skal gøre det tre gange om ugen, så bliver det tungt til sidst, og så falder man i niveau, siger Thomas Friberg.

Rungsted faldt ikke i niveau i kampen mod Esbjerg. Efter at have været bagud 2-0 i 1. periode, så reducerede TJ Moore i powerplay, inden Rasmus Andersson udlignede i 2. periode.

I de sidste 20 minutter satte Rungsted tingene på plads, da først Shane Hana scorede til 3-2, inden Rungsted scorede to mål i de sidste fem minutter.

På fredag gælder det Herlev i semifinalen i Final 4, hvor Rungsted har været i finalen de seneste tre år, og hvor klubben har vundet trofæet to gange.