17. maj 2021
Christian Helev scorede tre mål i sejren over Husum. Foto: Rudi Dalsgaard (arkiv)
Christian Helev scorede tre mål i sejren over Husum. Foto: Rudi Dalsgaard (arkiv)
Foto: Rudi Dalsgaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Festfyrværkeri i Husum

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Festfyrværkeri i Husum
Sport Nordsjælland - 20. april 2021 kl. 22:24
Af Niels Rasmussen

Frederikssund spillede en blændende kamp mod danmarksserie-topholdet fra Karlslunde i lørdag, men det gik slet ikke med at score, så det blev til et ufortjent nederlag på 0-1.

Men tirsdag faldt alle brikkerne på plads på kunstgræsbanen i Husumparken, hvor Frederikssund sejrede 4-0.

Som bekendt har ingen fodboldspillere været i stand til at løbe hurtigere end en bold, der bliver ramt med stor kraft. Derfor kan man lige så godt lade bolden om at gøre arbejdet. Og det var lige akkurat, hvad samtlige Frederikssund-spillere var indstillet på i 1. halvleg. Det var førstegangs-afleveringer non stop i små rum og fra side til side. Det var ganske enkelt blændende og hammer-effektivt.

Husum hører til i den tunge ende af rækken, så det lå i luften, at Frederikssund ville være i stand til at sætte tingene på plads.

Og det bidrog centerforward Christian Helev i den grad til. Tre gange sendte han bolden i Husums mål, og det burde have været mindst fire gange.

Men første gang han fik chancen var han for omstændelig, så han blev tacklet.

Det var noget nemmere på næste store chance.

Wingen Daniel Hacke var blevet jævnet med jorden i et gennembrud. Klart straffe.

Husums målmand Rasmus Ohmann var handicappet af at skulle kigge lige op mod solen, så han var chanceløs, da Helev fyrede løs.

Det var han også to minutter senere, da Christian Helev blev spillet fri med en stikning i dybden. Det var en smal sag at sende bolden i kassen ved den fjerneste stolpe.

Daniel Hacke minder ret meget om Andreas Larsen, der huserede på den plads, da Frederikssund var i 2. division. Det er effektivt, hvad han laver.

Det beviste han så lige med sit mål til 3-0.

Husum havde det svært. De måtte hele tiden jagte boldholderne uden selv at skabe noget.

Martin Hansen var et godt bindeled på Frederikssund midtbane og længere fremme var alle indstillet på at bidrage til boldlegen.

Det blev mere humant efter pausen. Men dog til et mål, da Jonas Grønbech headede et hjørnespark tilbage mod midten af det lille felt, hvor Christian Helev satte panden på til 4-0 scoringen.

Så skiftede Frederikssund fem spillere ud, og det gik selvfølgelig ud over spilrytmen.

Siden oktober sidste år har det været obligatorisk at bruge mundbind i blandt andet det offentlige rum og detailhandlen. Ønsker du, at mundbindet droppes hurtigst muligt?