25. oktober 2020
FC Nordsjælland sendte torsdag FC Græsrødderne fra Københavnerserien ud af pokalturneringens 2. runde. Her målscorer til 1-3, Emeka Nnamani. Foto: Rudi Dalsgaard
gallery icon

Se billedserie

FC Nordsjælland sendte torsdag FC Græsrødderne fra Københavnerserien ud af pokalturneringens 2. runde. Her målscorer til 1-3, Emeka Nnamani. Foto: Rudi Dalsgaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: FCN sendte Laudrup & Co ud

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FCN sendte Laudrup & Co ud
Sport Nordsjælland - 08. oktober 2020 kl. 18:22
Af Rudi Dalsgaard

Det var ung mod gammel, da Superligaholdet FC Nordsjælland torsdag eftermiddag sendte FC Græsrødderne fra Københavnsserien ud af pokalturneringen med en sejr på 5-1 på Gentofte Stadion.

FC Græsrødderne er et hold af tidligere topspillere med navne som Mads Laudrup, der er spillende formand, Klaus Lykke og Martin Albrechtsen, og selv om de forsvarede sig godt, så kunne de i sidste ende ikke følge med de rapfodede - primært - teenagere på FCN-holdet.

Her var der debut til nyerhvervelsen Johan Djourou, som spillede hele første halvleg, mens slovakiske Martin Vantruba stod i målet i sin debut. Derudover var det også første seniorkamp for Emeka Nnamani og Oliver Tølbøll Rimmen.

FCN bragte sig planmæssigt foran 1-0 efter 12 minutter, da Oliver Antman fladt sparkede bolden ind bag den tidligere Stenløse-, BSV-, Birkerød og Fredensborg-keeper, Jesper Næsby - tidligere Christensen.

Og da tilbagevendte Jonathan Amon blev nedlagt i feltet kort efter, begyndte det at se grimt ud for Græsrødderne, for Mikkel Rygaard eksekverede til 2-0 fra straffepletten.

Derefter fulgte en stribe chancer til FCN med afslutninger fra Andreas Bredajl og Oliver Villadsen, inden hjemmeholdet ud af det blå fik bragt lidt spænding tilbage i kampen.

I højre side fik Mads Laudrup revet sig fri og sendt et indlæg ind i panden på den tidligere Brøndby-, Roskilde og Brønshøj-angriber Mark Leth Pedersen, som reducerede til 1-2.

Det resultat ville Græsrødderne gerne have med til pausen, men det fik Emeka Nnamani lavede om på, da han sparkede bolden i mål til 1-3 i det 44. minut.

Joachim Rothman scorede til 1-4 efter otte minutter af anden halvleg, og derfra var det en ekspeditionssag for Superligaholdet, som kampen ud forsøgte at lave flere mål.

Men trods en håbløs kamp mod overmagten gav Græsrødderne ikke efter og forsvarede sig klogt. En løs skudchance til Kevin Bechmann Timm gik lige forbi FCN-målet og gav et flig af optimisme i godt et minut. For så scorede indksiftede Isaac Atanga til 1-5 med et kvarter igen.

Flere mål blev det ikke til i Gentofte, hvor der var godt fyldt på tribunen på Gentofte Stadion.

Pokalturneringen
2. runde
FC Græsrødd.-FC Nordsj. 1-5

Mål: 0-1: Oliver Antman (12), 0-2: Mikkel Rygaard (19, str.), 1-2: Mark Leth Pedersen (37), 1-3: Emeka Nnamani (44), 1-4: Joachim Rothmann (53), 1-5: Isaac Atanga (75)

Tilskuere: 500

Skal der være en forældelsesfrist for, hvor langt tilbage man kan rejse anklage om en krænkelse?