20. juni 2021
Jordan Gardner er tilbage i Helsingør efter en pause på seks måneder, hvor coronasituationen har holdt ham væk. Han er glad for den udvikling, som holdet har været igennem, og han satser på, at den fortsætter ind i den kommende sæson. Foto: Mads Hussing
Jordan Gardner er tilbage i Helsingør efter en pause på seks måneder, hvor coronasituationen har holdt ham væk. Han er glad for den udvikling, som holdet har været igennem, og han satser på, at den fortsætter ind i den kommende sæson. Foto: Mads Hussing
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: FC Helsingør-ejer: Henter en-to-tre spillere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

OBS! Denne artikel er en betalingsartikel og kan derfor kun læses af abonnenter eller mod betaling.

FC Helsingør-ejer: Henter en-to-tre spillere

Jordan Gardner var i Helsingør for første gang i et halvt år, og han var vild med det han så.

Sport Nordsjælland - 18. maj 2021 kl. 19:16
Af Mads Hussing

Det var en glad ejer af FC Helsingør - Jordan Gardner - som Frederiksborg Amts Avis mødte til en snak om denne og den kommende sæson.

Hvordan har denne sæson været?
- Det har været fantastisk. Vi har gjort det så meget bedre, end jeg forventede. Der er ros til Morten (Eskesen, red.), Brian (Gellert, sportsdirektør, red) og hele mandskabet og spillerne. De har gjort et fantastisk arbejde.

Hvor tæt følger du FC Helsingør fra USA?

- Jeg følger dem så tæt, som man kan. Jeg ser alle kampene på Viaplay, og jeg taler med Jim (Kirks, direktør, red.) og Brian næsten hver dag, så jeg er tæt på det hele. Og så er det godt at være tilbage igen.

- Jeg sagde til gutterne, at jeg var her sidst i november, og den forbedring, vi har været igennem, er helt utrolig. Vi så meget bedre, og vi havde endda et godt hold også i efteråret.

Hvad er forskellen på FC Helsingør i efteråret og i foråret?

- Jeppe (Kjær, red) er en fantastisk spiller, som vi forhåbentlig får tilbage i næste sæson. Vi var meget afhængige af ham for at vinde kampe, og da han blev skadet, så var der bekymring.

- Men nu er holdet en enhed. Vi spiller bolden godt rundt, og vi spiller virkelig god fodbold. Der er en stribe unge spillere, der bliver bedre. Det samme med spillere, som vi har fået til klubben. Vi ser Tonni Adamsen og Nicolai Geertsen har været fantastisk.

- De spillere, vi har haft hele tiden, er blevet bedre, og vi har fået gode spillere ind, og så har Morten gjort et godt stykke arbejde med at få samlet alle enderne

Nu er fjerdepladsen sikret. Hvad siger du til det?

- Vi er så glade. Vi har jo stadig chancen for at blive nummer tre, som selvfølgelig vil være endnu bedre.

- Vi har stadig to kampe mod to vanskelige modstandere. Jeg vil have, at vi fortsætter med at spille godt, og så kan det være, at vi vinder, og det kan også være, at vi ikke gør. Vi bygger forhåbentlig et momentum, der kan vare til næste sæson.

Når vi nu taler om næste sæson. Bliver holdet forstærket til den kommende sæson?

- Vi har forlænget med en del af vores spillere. Vi bliver også ved med at styrke holdet og fortsætte med at bygge holdet op, som vi har gjort i år.

- Det bliver en anderledes division til næste år. Lyngby og Horsens kommer ned, og Silkeborg og Viborg ryger op. Jeg tror, at det vil ændre dynamikken i rækken lidt. Vi har det rigtig godt, hvor vi er lige nu.

Kommer der nye spillere til holdet?

- Det er en balance om at blive ved med, hvad vi gør godt, og det at komme med nye brikker. Hvad vi gjorde i vintervinduet var godt. Vi hentede Geertsen, Mouritsen og Liam Jordan. Så vi hentede nogle nøglespillere, men vi gør ikke noget ved stammen på holdet.

- Men kan vi hente en-to-tre spillere ind på forskellige positioner ind, så vi får en endnu bedre bredde. Hvis man vil være et hold, der er med i toppen af rækken, så bliver man nødt til at have en stor bredde.

Hvordan ser du dynamikken ændre sig i rækken?

- I dette år har det måske været den hårdeste 1. division nogensinde. Jeg tror, at det bliver svært igen næste år. Covid har gjort, at klubberne måske ikke bruger helt så mange penge, men det betyder ikke, at det ikke bliver svært igen næste år.

- Flere ambitiøse klubber har talt om at bruge flere penge, men for os handler det om at blive ved med, hvad vi er i gang med. Vi har en fantastisk kultur her. Spillerne elsker at spille her, og vi bliver ved med at gøre, hvad vi gør nu.

Er du tryg ved ikke at skulle gå med mundbind mere?