1. marts 2021
Jonas Røndbjerg
Jonas Røndbjerg
Foto: Thomas Sjørup/Ritzau Scanpix
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: En kort visit: Røndbjerg hjemkaldt til Staterne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En kort visit: Røndbjerg hjemkaldt til Staterne
Sport Nordsjælland - 19. januar 2021 kl. 17:08
Af René Larsen

Det blev til fem kampe og to assist for Jonas Røndbjerg i Rungsted, så er han væk igen. Landsholdsforwarden er blevet kaldt tilbage i USA, hvor han skal træde ind på Vegas Golden Knights farmerhold, Henderson Silver Knights, der spiller i AHL - niveauet under NHL.

- Selvom det blev et kort besøg, var vi glade for at have Jonas som en del af Rungsted Seier Capital holdet, og vi håber at Jonas får succes i det nordamerikanske, skriver Rungsted på dets hjemmeside.

21-årige Jonas Røndbjerg har fået hele sin ishockey-opdragelse i Rungsted, indtil han som 17-årig skiftede til den svenske storklub Vaxjö. Siden blev han drafted af det nyetablerede NHL-hold i Las Vegas og kaldt til Amerika op til sæsonen 2019-2020. Tiden i staterne har dog ikke været særlig succesfuldte. Jonas Røndbjerg har været skadet det meste af tiden og er kun noteret for en enkelt kamp i AHL for Chicago Wolves. Under corona-krisen har han været hjemme i Danmark og trænet med Rungsted igennem et stykke tid, inden en lejeaftale gav ham mulighed for at få noget kamptræning.

Nu må butikkerne igen åbne dørene op for kunder. Skal du derfor ud og bytte julegaver?