21. juni 2021
Nordsjællands Kasper Kisum og HØJs Morten Slundt i de to klubbers seneste indbyrdes møde. Foto: Jørgen C. Jørgensen
Nordsjællands Kasper Kisum og HØJs Morten Slundt i de to klubbers seneste indbyrdes møde. Foto: Jørgen C. Jørgensen
Foto: Jørgen C. Jørgensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: En chance for revanche

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En chance for revanche
Sport Nordsjælland - 07. april 2021 kl. 17:32
Af René Larsen

HØJ og Nordsjælland Håndbold har mødt hinanden to gange i indeværende sæson i mændenes 1. division. Begge gange har Nordsjælland trukket det længste strå, men HØJ får en ekstra mulighed for at revanchere sig. De to hold har trukket hinanden i lodtrækningen til sjette runde af pokalturneringen.

Et andet interessant møde står mellem liganedrykkerne TMS Ringsted og ligabejlerne Ajax.

Kun otte hold var med i hatten ved lodtrækningen. Det skyldes, at holdene fra 2. division og derunder forlængst har afsluttet sæson på grund af corona-situationen, og der giver således ikke sportslig mening, at de skal møde hold, der er oppe i fulde omdrejninger.

Der endnu ikke sat dato for opgørene.

Såvel HØJ, Ajax og Nordsjælland har ikke spillet sæsonen færdig endnu, og de har alle chance eller risiko for at få forlænget sæsonen med kvalifikationskampe til ligaen.

- Vi håber, at vi tager den direkte oprykning, og jeg har aftalt med HØJ, at hvis vi begge har spillet sidste kamp den 17. april, så vil vi spille pokalkampen ugen efter. Så er den ad vejen, siger Nordsjællands cheftræner Simon Dahl.

Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstå du deres løn-utilfredshed?