16. maj 2021
Pelle Sørensen og Frederikssund var lørdag på beøsg hos KFUM i Danmarksserien. Foto: Rudi Dalsgaard
gallery icon

Se billedserie

Pelle Sørensen og Frederikssund var lørdag på beøsg hos KFUM i Danmarksserien. Foto: Rudi Dalsgaard
Foto: Rudi Dalsgaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Dyre dødbolde i Danmarksserien

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Dyre dødbolde i Danmarksserien
Sport Nordsjælland - 24. oktober 2020 kl. 16:26
Af Rudi Dalsgaard

Frederikssund fik ørerne i dødboldsmaskinen, da lørdagens udekamp mod KFUM fra Emdrup endte 4-1 til hjemmeholdet.

Ikke mindst fordi Frederikssund lukkede fire mål ind efter dødbolde.

Der var ellers dækket op til et rendyrket midterslag i Emdrupparken mellem to hold, der inden kampen lå med to points mellemrum i Danmarksseriens pulje 1. Og det var også, hvad de fremmødte tilskuere blev budt.

De to hold brugte indledningen på at føle hinanden på tænderne, og det var småt med chancerne.

Så på den måde var det logisk, at der skulle en dødbold til, før der gik hul på målscoringen.

I det 19. minut steg hjemmeholdets lange midterforsvarer Mathias Petersen til vejrs og stangede bolden i mål og gav hjemmeholdet en lille fordel.

Frederikssund havde indtil da haft sporadiske angreb, der dog alle endte på samme med - med et indlæg, der ikke rigtig ramte noget inde foran mål.

Kort før scoringen var det Deniz Ates, der kom fri i venstre side og leverede det bedste indlæg, men Patrick Dahm Nielsen var lige godt 30 centimeter fra at nå frem til bolden.

Ellers var det små med aktioner til de to holds målmænd, så stillingen holdt til pausen.

Godt fra land

Efter pausen kom Frederikssund energisk ud og satte sig på spillet , og fem minutter inde i anden halvleg kom Deniz Ates alene igennem med KFUM-keeper Kasper Sort, som endte som den store i den duel.

Danmarksserien, pulje 1
KFUM-Frederikssund 4-1 (1-0)
Mål:
1-0: Mathias Petersen (19), 2-0: Malte Vangsted Larsen (63), 2-1: Christian Helev (66), 3-1: Malte Vangsted Larsen (80), 4-1: Asbjørn Helge (89)
Tilskuere: 150

I stedet slog KFUM til efter 63 minutter, da et frispark blev headet tilbage til Malte Vangsted Larsen, der gjorde det til 2-0.

Frederikssund reagerede hurtigt. Jannick Andersen blev stukket til en stor chance, men måtte se sit forsøg reddet. På det efterfølgende hjørnespark kom Frederikssund højest, men Kasper Sort reddede hovedstødet - kun for at se Christian Helev følge op og gøre det til 2-1.

Det gav et skud optimisme, men 10 minutter før tid blev den dræbt igen, da Malte Vangsted Larsen blev dobbelt målscorer ved at heade bolden i mål efter hjørnespark.

I kampens sidste ordinære minut headede Asbjørn Helge så hjemmeholdet på 4-1 efter et frispark.

Så Frederikssund blev liggende på 13 point for 9 kampe, og der bliver man nok liggende henover jule og nytår, hvis Danmarksserien som forventet lukker ned på grund af de seneste strammere coronarestriktioner.

Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?