15. juni 2021
Danny Jung tilknyttes FC Helsingørs akademi. Foto: FC Helsingør
Danny Jung tilknyttes FC Helsingørs akademi. Foto: FC Helsingør
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Danny Jung til FC Helsingør

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Danny Jung til FC Helsingør
Sport Nordsjælland - 30. juni 2020 kl. 15:29
Af René Larsen

Det er en markant profil, der bliver cheftræner for FC Helsingørs U19-hold i den kommende sæson. FC Helsingør har nemlig lavet en aftale med den tidligere divisionstræner i Frem og B 93, Danny Jung.

- Som klub har FC Helsingør store ambitioner og en af dem, er at udvikle spillere fra eget akademi til klubbens førstehold. Dygtige trænere er en meget vigtig del af at kunne opfylde denne ambition, siger leder af talentakademiet i FC Helsingør, Kenneth Rasmussen i en pressemeddelelse.

Heri lyder det videre.
- Helt overordnet set kommer Danny til os med stor trænerfaring, hvor han efterhånden har været aktiv på øverste niveau i mange år som b.la. cheftræner for Frem, samt i B93 over to perioder og i Frem, samt næsten 10 år i DBU omkring pigeungdomslandholdene. Dette, sammenholdt med hans mange sæsoner i landets bedste fodboldrækker som aktiv, giver ham den ballast vi søger for at få sat endnu flere af vores ungdomsspillere i spil til vores førstehold, og samtidig videregive læring til resten af vores dygtige ungdomstrænere

- Danny kommer derudover med en P-trænerlicens, der er den højeste træneruddannelse i UEFA. Derfor er det med stor glæde og stolthed, at klubben kan præsentere Danny Jung som ny U19 Cheftræner.

- Jeg blev glad da FC Helsingør henvendte sig, og jeg har fået et rigtig godt indtryk af klubben ved mine besøg og samtaler med ledelsen. Ambitionen om at styrke ungdomsarbejdet, og på sigt levere endnu flere spillere til - forhåbentligt - 1. Division, er et spændende projekt som jeg føler mig rustet til at hjælpe til med. Jeg glæder mig meget til at starte op, og møde mine spillere og trænerkollegaer, siger Danny Jung.

Danny Jung får Jacob Wedell som sin assistenttræner. Jacob Wedell har tidligere spillet både i Helsingør IF og i Elite 3000. Derudover har han også spillet i BSV og Allerød.

Er du tryg ved ikke at skulle gå med mundbind mere?