12. juli 2020
Nordsjælland har planlagt træningslejr i Lund i Sverige, hvor holdet blandt andet skal møde LUGI. Men rejserestriktionerne til Sverige kan komme på tværs. Foto: Mie Neel
Nordsjælland har planlagt træningslejr i Lund i Sverige, hvor holdet blandt andet skal møde LUGI. Men rejserestriktionerne til Sverige kan komme på tværs. Foto: Mie Neel
Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Corona kan spænde ben for Nordsjælland-planer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Corona kan spænde ben for Nordsjælland-planer
Sport Nordsjælland - 03. juni 2020 kl. 17:52
Af René Larsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Nordsjælland har et enkelt hængeparti fra den afbrudte sæson. Det er en pokalkamp i sjette runde mod nedrykkerne fra 1. division, Roskilde. Den kamp skal være afviklet medio august.

- Vi prøver at få den planlagt til den 15. august, men det er ikke endelig på plads, siger Jørn Blom Hansen og tilføjer:

- Og skulle vi vinde den kamp, så skal vi spille endnu en pokalkamp inden for de to næste uger, hvor sæsonen går i gang.

Pokalkampene indgår i Nordsjællands planlægning af træningskampene til den kommende sæson, men her i corona-afbrækket er der opstået nye problemer.

Nordsjælland Håndbold har planlagt en træningslejr fra 6. til 9. august i Lund i Sverige. Her skal Nordsjælland blandt andet møde handbollsliga-holdet LUGI, men det kan blive forpurret.

- Der er jo ikke åbnet op for Sverige endnu. Restriktionerne gælder foreløbig frem til 31. august, og jeg har netop snakket med Simon og sagt, at vi nok skal forberede et alternativ, siger Jørn Blom Hansen.

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?