25. oktober 2020
Billede
gallery icon

Se billedserie

facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder: Målmaskine slog til mod Ledøje-Smørum

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder: Målmaskine slog til mod Ledøje-Smørum

Ledøje-Smørum havde intet våben overfor GVI's Mathias Veltz, der gjorde, som det passede ham, og som scorede samtlige af hjemmeholdets fire mål i 4-1-sejren på hjemmebane.

Sport Nordsjælland - 19. september 2020 kl. 17:45
Af Mads Hussing

Ledøje-Smørum gjorde det egentlig fornuftigt i begyndelsen, men så slog hjemmeholdet kontra, og bolden endte hoppende foran Mathias Veltz, der fra kanten af feltet sendte bolden i mål helt oppe i hjørnet og via overliggeren. Nicolaj Bjerregaard i Ledøje-Smørums mål kunne intet gøre.

Det var en stakket frist, da Kristian Larsen udlignede kort tid efter. Det var ellers et godt mål, der kom efter et skud langt udefra fra Emil Kjærsgaard. Det skud halvklarede Mikkel Schyler Gram-Jensen i GVI-målet, men Mathias Gransee fulgte op i venstre side, og han spillede bolden ind foran til Kristian Larsen, der kunne sparke bolden i et tomt mål.

Bare fem minutter senere scorede Mathias Veltz sit andet mål, da bolden efter noget klumpspil og et par misforståelser endte foran Mathias Veltz, der nemt kunne score igen.

Mathias Veltz var på spil igen ti minutter inden pausen, da han blev spillet helt fri foran mål og kunne heade hjemmeholdet foran 3-1, og dermed fuldende sit hattrick i 1. halvleg.

Danmarksserien, pulje 2
GVI-Ledøje/Smørum 4-1 (3-1)
Mål: 1-0: Mathias Veltz (5), 1-1: Kristian Larsen (15), 2-1: Mathias Veltz (20), 3-1: Mathias Veltz (36), 4-1: Mathias Veltz (90)

GVI har tidligere på sæsonen spillet godt, men ikke evnet at score. Det var der ingen problemer med i kampen mod Ledøje-Smørum.

Foran de mange tilskuere samlet i Nymosen blev det værre for Ledøje-Smørum i de døende sekunder af kampen. Mathias Veltz blev sendt afsted i en løbeduel med den tidligere Helsingør-forsvarer Martin Fisch, og her var Veltz for stærk, for han kom fri af Fisch og sendte bolden i nettet.

GVI rykker med sejren forbi Ledøje-Smørum i den øverste del af rækken.

Ledøje-Smørum skal forsøge at vaske nederlaget af i den kommende weekend, hvor Roskilde Boldklub kommer på besøg.

Skal der være en forældelsesfrist for, hvor langt tilbage man kan rejse anklage om en krænkelse?