13. juni 2021
Stenløse spiller serie 1 efter sommerferien. Foto: Rudi Dalsgaard
Stenløse spiller serie 1 efter sommerferien. Foto: Rudi Dalsgaard
Foto: Rudi Dalsgaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Assistenten gør sæsonen færdig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Assistenten gør sæsonen færdig
Sport Nordsjælland - 11. juni 2021 kl. 18:32
Af René Larsen

Når Stenløse lørdag eftermiddag spiller sæsonens sidste kamp mod Ledøje-Smørum i Sjællandsseriens nedrykningsspil, så er det uden holdets cheftræner Kjeld Svendsen. Han stoppede i ugen op til opgøret. I stedet er det assistenttræneren Søren V. Flidelius, der gør sæsonen færdig.

- Der er ikke noget dramatik i det. Vi snakkede bare om fremtiden, og jeg ville ikke stå i vejen for fremtidige planer. Så slog vi en streg i sandet, siger Kjeld Svendsen, som ikke smækker med døren.

- Det er en fantastisk klub med mange søde, ihærdige mennesker, som jeg påskønner i den grad, understreger den afgående træner.

Kjeld Svendsen kom til i løbet af sæsonen fra Farum, og han vidste godt, at han kom på en svær opgave i Stenløse. Det lykkedes så heller ikke at redde holdet fra nedrykning til Serie 1.

- Men man håber jo alligevel på, at man er i stand til at vende bøtten. Det kunne jeg så desværre ikke. Det kan jeg så komme med en milliard dårlige undskyldninger for, siger Kjeld Svendsen.

Han er lige fyldt 64 år, men han ved ikke, om han kommer til at gå på trænerpension.

- Hvem ved, måske er der nogle der ringer. Sidste gang gik der kun tre dage, inden telefonen ringede, siger Kjeld Svendsen.

Hvor langt tror du Danmark når ved EM