2. august 2021
Tonni Adamsen afslutter for FC Helsingør i kampen mod Fredericia. Foto: Mads Hussing
Tonni Adamsen afslutter for FC Helsingør i kampen mod Fredericia. Foto: Mads Hussing
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Angriber har overbevist om sine kvaliteter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Angriber har overbevist om sine kvaliteter
Sport Nordsjælland - 22. juni 2021 kl. 16:23
Af René Larsen Før forårssæsonen lavede FC Helsingør en et-årig aftale med offensivspilleren Tonni Adamsen, og bekendtskabet har været så god

- Tonni er hurtigt blevet godt integreret hos os, og har i højere og højere grad udfoldet sine færdigheder som sæsonen skred frem, siger sportschef i FC Helsingør, Brian Gellert i en pressemeddelelse.

- Tonni Adamsen kom til FC Helsingør fra 2. divisionsklubben Frem, og før den tid den 26-årige angriber flere sæsoner for Taastrup FC i danmarksserien.

- Man ser ofte, at et nyt miljø kan rykke folk, og det er Tonni et godt eksempel på. Han var allerede en stor profil i 2. division, og han er lykkedes med at tage næste skridt og blive en profil for os i 1. division. Tonni har leveret både mål og assists, og har været en afgørende faktor i mange af vores kampe, og så godt som han er faldet til i truppen var det oplagt at forlænge med ham. Vi tror på, at Tonni kan blive endnu bedre, og jeg er sikker på at han har alle forudsætninger for at fortsætte sin rivende udvikling i de næste sæsoner, siger Brian Gellert.

Tonni Adamsen står noteret for 12 kampe for FC Helsingør i foråret, og han har scoret fire mål.

- Først og fremmest er jeg rigtigt glad for at være her. Jeg nyder at komme til træning hver dag og det er nogle gode mennesker der er her, både på holdet og omkring det. Det er et superspændende hold, med en masse gode spillere, og jeg synes vi har en god blanding af både erfaring og talent og jeg synes, at jeg er blevet taget rigtigt godt imod af alle. Jeg kunne mærke, at jeg lige skulle vænne mig til tempoet og de nye omgivelser, men det synes jeg har gjort nu, så nu er det bare at bygge på. Jeg skal spille en masse kampe, score nogle mål og hjælpe holdet så godt som muligt. Vi tager det ét skridt ad gangen, men det er da klart målet at vi skal spille med i toppen af første division, siger Tonni Adamsen.

Vil du gerne arbejde mere hjemmefra?