19. maj 2021
Foto: René Larsen
gallery icon

Se billedserie

Foto: René Larsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Afsindig overtid i Allerød-Greve

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Afsindig overtid i Allerød-Greve
Opdateret 24. oktober 2020 kl. 19:07
Sport Nordsjælland - 24. oktober 2020 kl. 18:30
Af René Larsen

Det blev til en kæmpe rutsjetur for alle i danmarksserie-opgøret i Allerød Idrætspark. I sidste ende standsede ekspressen i himlen for hjemmeholdet, mens topholdet Greve måtte stå af i kulkælderen.

Greve så ellers ud til at redde det ene point i land efter et massivt pres i slutfasen. Efter et hjørnespark headede Bjørn Paludan udligningen til 2-2 ind via underkanten af overliggeren.

Der var da spillet et minut af tillægstiden, men det var ikke slut endnu.

Danmarksserien pulje 2
Allerød-Greve 3-2 (1-1)
Mål: 1-0: Jacob Jæger (8), 1-1: Mitchell Tagø Pedersen (45), 2-1: Sebastian Pitzner-Schmidt (74, straffespark(, 2-2: Bjørn Paludan (90), 3-2: Mathias Virkelyst-Andersen (90).
Tilskuere: 125

Allerød lod sig ikke slå ud af den sene udligning, og indskiftede Mathias Virkelyst-Andersen tog den direkte vej mod målet, da Greve-forsvaret tøvede. Lidt uden for feltet udnyttede Mathias Virkelyst-Andersen medvinden og den flotte afslutning strøg ind bag Malik Sharfo i Greve-målet til slutresultatet 3-2.

Det var et resultat, som hjemmeholdet kun kunne være lykkelige for. Allerød bragte sig ganske vist tidligt foran, da Jacob Jæger resolut sendte en løs bold i feltet i nettet.

Men som halvlegen skred frem fik Greve bedre fat, og i de sidste ti minutter før pausen lagde gæsterne voldsomt pres på Magnus Christensens Allerød-mål.

Medens Allerøds cheftræner Dennis Foss forgæves forsøgte at råbe sit hold op til at forsvare med større konsekvens, så fik Mitchell Tagø Pedersen kæmpet sig igennem og udlignede til 1-1 i 1. halvlegs tillægstid.

Det mål tog Greve med sig ind i 2. halvleg. Gæsterne havde overtaget - uden at det dog blev til de helt oplagte muligheder. I stedet var det Allerød, der bragte sig heldigt foran et kvarter før tid. Mark Parrish slog et indlæg ind foran Greves mål, hvor bolden sprang fra Bjørn Paludan og op på armen, og så var der straffespark.

Det eksekverede Sebastian Pitzner-Schmidt sikkert, og med sejren sprang Allerød helt frem på en tredjeplads, nu hvor der igen ser ud til at skulle være en pause i turneringen på grund af corona

Siden oktober sidste år har det været obligatorisk at bruge mundbind i blandt andet det offentlige rum og detailhandlen. Ønsker du, at mundbindet droppes hurtigst muligt?