3. juni 2020
Den midlertidige træner Søren Jensen kører sæsonen færdig med Espergærde og overlader tøjlerne til sin nyudnævnte assistent. Foto: René Larsen
Den midlertidige træner Søren Jensen kører sæsonen færdig med Espergærde og overlader tøjlerne til sin nyudnævnte assistent. Foto: René Larsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Afløseren er kørt i stilling

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Afløseren er kørt i stilling
Sport Nordsjælland - 05. april 2020 kl. 09:16
Af René Larsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I efteråret var Lennart Olsen ved at være kørt træt i tingene efter en længere årrække som cheftræner i Espergærde. Det førte til, at træneren uden større dramatik blev sat fra bestillingen, og det blev således op til klubmanden Søren Jensen at føre det skrantende Serie 1-hold gennem resten af efteråret, indtil klubben havde fundet en mere permanent løsning.

Men under Søren Jensen blomstrede Espergærde pludselig. Holdet hentede fire sejre og en enkelt uafgjort i sæsonens sidste fem kampe med en målscore på 18-4, og Espergærde kunne gå til vinterpause på en tryg og solid femteplads med kun to point op til en andenplads.

- Det gav da også lyst til mere, indrømmer Søren Jensen.

Det er således aftalt, at Søren Jensen kører sæsonen færdig. Som assistent får han en anden klubmand, Dennis Madsen, som til efteråret bliver den permanente løsning.

- Dennis og jeg har spillet sammen for 10-15 år siden. Han er U11-træner i klubben og vil gerne prøve noget mere, siger Søren Jensen, der gerne overlader tøjlerne til sin gamle holdkammerat.

Til forårssæsonen, der skulle være startet i dag med en hjemmekamp mod Værløse, må Espergærde undvære Jakob Thorup på grund af militærtjeneste.

Til gengæld er Alexander Brun Hansen tilbage. Han har været ude med et brækket ben og et ophold i USA, og dertil har Espergærde fået tilgang af den solide kantspiller Mads Skovby, der var en del af Fredensborgs hold, der rykkede op i 2. division.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?