3. juni 2020
Kofi Dakinah tilbage i 2008 i Ølstykkes gule trøje. Foto: Thomas Olsen
Kofi Dakinah tilbage i 2008 i Ølstykkes gule trøje. Foto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 40-årige Kofi Dakinah gør serie-comeback

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

40-årige Kofi Dakinah gør serie-comeback
Sport Nordsjælland - 04. april 2020 kl. 09:17
Af René Larsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Midtstopperen Kofi Dakinah var vidt omkring i sin karriere. Han startede i FC København, men han nåede også omkring Herfølge og FC Nordsjælland, og der til kommer en lang rækker klubber i både indland og udland i næstbedste og tredjebedste række. Han nåede således også at spille for Ølstykke og Skjold Birkerød, inden han trak sig tilbage.

Men nu er den 40-årige Kofi Dakinah tilbage - i hvert fald såfremt fodboldturneringen får lov til at blive genoptaget efter coronapausen. Kofi Dakinah har givet håndslag på, at han vil spille for Værløse i serie 1 i den kommende sæson.

- Han ser fit ud. Han er ikke blevet langsommere, siger Værløse holdleder Tom Albret om vinterens tilgang.

Værløse har i vinterpausen fået ny træner i Giuseppe Favasulli. Han har afløst Morten Hansen på posten, og det er Giuseppe Favasulli, der har fået stopperen i gang igen. De to har en fælles fortid sammen i Ølstykke FC.

- Kofi har en masse rutine, og han er en spiller, som de unge i truppen kan læne sig op ad og lære meget af, siger Tom Albret.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?