13. august 2020
Austin Pope hopper her højest i en kamp for Værløse mod Randers. Foto: Rudi Dalsgaard
Austin Pope hopper her højest i en kamp for Værløse mod Randers. Foto: Rudi Dalsgaard
Foto: Rudi Dalsgaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Værløse henter gammel kending til klubben

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Værløse henter gammel kending til klubben
Sport Nordsjælland - 07. januar 2020 kl. 14:28
Af Mads Hussing
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Værløse Basketball oplyser tirsdag, at de har lavet en aftale med en gammel kending af klubben. Det er amerikanske Austin Pope, der på trods af, at han kun spillede syv kampe for klubben sidste år, fik et godt forhold til klubben og folk omkring den.

Derfor udtalte han også til basketsitet fullcourt.dk i april i 2019:

- I vil med 100 procents sikkerhed se mig i Danmark igen. Danmark og Værløse var mere end bare basketball. Familien Egeblad, Værløse, fansene, mine trænere og mine holdkammerater havde en enorm indflydelse på mig. Det var ikke bare et job eller en sport. Det var meget mere end det. Det er næsten ubeskriveligt.

Familien Egeblad, som Austin Pope beskriver, er den familien han boede hos, mens han spillede i Danmark. Her spillede begge børn basket, så han fortæller til fullcourt.dk, at der blev talt basketball og spillet basketball på spilkonsoller.

Værløse Basket skriver på deres facebook-side:

- Vi er rigtig glade for at vi nu kan offentliggøre at klubben har lavet en aftale med Austin Pope for resten af sæsonen. Austin tog Basketligaen - og klubben i særdeleshed - med storm i sidste sæson, da han blev hentet til i midten af sæsonen. Her nåede han at snitte 16,4 points, 7,4 rebounds, 3,1 assists og 2,1 steals inden at flere G-League hold blev interesseret.

- Der er ingen tvivl om at det er en markant forstærkning, som vi får til holdet og vi glæder os meget til at opleve hans utrolige energi og underholdende spillestil.

Austin Pope sagde farvel til Værløse, da Los Angeles Lakers, Los Angeles Clippers, Phoenix Suns og Sacramento Kings inviterede ham til prøvetræning.

Det er også på grund af nød, at Værløse henter den unge amerikaner tilbage til klubben.

- En afgørende faktor for denne forstærkning er blandt andet også at vi i den seneste måned har måtte sige farvel til Alexander Malling Andersen og Victor Hjorth, som begge har valgt at trappe ned af forskellige årsager. Vi takker dem begge for en fantastisk indsats i VBBK, skriver klubben på Facebook.

Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?