26. maj 2020
Billede
gallery icon

Se billedserie

facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sønderjyder slog til i Helsinge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sønderjyder slog til i Helsinge
Opdateret 20. september 2019 kl. 23:07
Sport Nordsjælland - 20. september 2019 kl. 19:36
Af René Larsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Sønderjyske fortsætter sin gode start på mændenes Håndboldliga. Efter sejre over Skjern og KIF Kolding gik det fredag aften ud over Nordsjælland i Helsinge Hallen. Sønderjyske sejrede 29-23 og efterlod Nordsjælland i bunden med nul point efter fire runder.

Nordsjælland havde fokus på at holde fart i angrebsspillet, og det fungerede også godt i begyndelsen af opgøret. Kasper Kisum udlignede til 7-7 efter små 20 minutters spil, men derefter fulgte en af de dyre perioder, som har kostet så dyrt for Nordsjælland i starten af sæson.

På 90 sekunder scorede Sønderjyske tre gange, og selv om Simon Dahl med en timeout forsøgte at sætte en prop i, så lykkedes det ikke helt.

Oliver Nøddesbo Eggert nåede at gøre det til 13-8, inden Nordsjælland kom en smule tilbage, så hjemmeholdet kun var bagud med tre ved halvleg.

Nordsjælland forsøgte sig med 7-6-spil fra 2. halvlegs start, lige som hjemmeholdet praktiserede 5:1-forsvar. Men det bragte ikke Nordsjælland tilbage i opgøret. I stedet scorede Sønderjyske tre mål på stribe til 18-12 små fem minutter inde i halvlegen.

Det kom Nordsjælland sig ikke over. Kasper Kisum nåede at reducere til 16-20, men så trak Sønderjyske igen fra.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?