3. juli 2020
Det brændte på i begge ender af banen, da Rungsted vandt en kneben sejr over Odense. Foto: Mads Hussing
gallery icon

Se billedserie

Det brændte på i begge ender af banen, da Rungsted vandt en kneben sejr over Odense. Foto: Mads Hussing
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Rungsted tog 12. sejr i træk over Odense

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Rungsted tog 12. sejr i træk over Odense

Rungsted vandt, men mistede alligevel et point til top fire, da Odense først blev besejret i 4. periode.

Opdateret 12. februar 2020 kl. 08:11
Sport Nordsjælland - 11. februar 2020 kl. 21:34
Af Mads Hussing
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Mens Odense kunne spille helt frit, så var Rungsted tvunget til at vinde. Især hvis holdet vil slutte i top fire, der giver nogle fordele i forhold til slutspillet.

Odense tabte 19 kampe i træk i begyndelsen af sæsonen, men i stedet for at resignere, så reagerede fynboerne ved at hente Jack Walker og Sam Povorozniuok.

Det har givet seks sejre i de seneste otte kampe, men manden med det lange efternavn - Povorozniuok - har desværre allerede afsluttet sæsonen, da han er skadet.

I forhold til seneste kamp - der var Final 4-finalen mod Frederikshavn - så var Mattias Persson tilbage på holdet for Rungsted. I kampen mod Frederikshavn spillede Rungsted en god kamp, men formåede ikke at sende pucken i nettet.

Senest blev det en kneben sejr på 5-4 til Rungsted, og hjemmeholdet er eneste hold, der i indeværende sæson har fået maksimumpoint mod Odense. Rungsted har rent faktisk vundet de seneste 11 opgør mod fynboerne.

Det blev til endnu en sejr, men ikke alle tre point, da Rungsted tog sejren i overtiden. Det var en hårdt tilkæmpet sejr.

Odenses fødselar Jack Walker scorede det første mål, men Rungsted slog hurtigt igen. Der gik ikke mere end 25 sekunder, så var der udlignet. Det var Marcus Olsson, der satte sidste stok på den scoring.

Odense var dog ikke slået, og i de døende sekunder af 1. periode kunne Odense nemt skøjte igennem og bringe sig foran igen.

Rungsted begyndte 2. periode med fuld fart på. Hvordan det lykkes Odenses målvogter Evan Cowley at redde Lucas Andersens skud må stå hen i det uvisse, for det lignede en stensikker scoring, da han fik pucken i en helt fri position.

Isligaen
Rungsted-Odense 6-5
(1-2, 1-1, 3-2, 1-0)
Mål: 0-1: Jack Walker (14.16), 1-1: Marcus Olsson (14.41), 1-2: Lukas Lundvald Nielsen (19.43), 2-2: Mario Lucia (26.17), 2-3: Vojtech Komarek (36.32), 3-3: TJ Moore (44.36), 4-3: Mario Lucia (50.51), 4-4: Jack Walker (51.27), 4-5: Lukas Lundvald Nielsen (53.36), 5-5: Willie Raskob (57.16), 6-5: Nikolaj Rosenthal (63.33)
Udvisninger: Rungsted 3x2 minutter, Odense 7x2 minutter
Tilskuere: 851

Lucas Andersen fik en hård tackling minuttet senere, og måtte udgå med hvad der lignede en skulder, der var gået af led.

Det gav ikke en udvisning, men i sekunderne efter begik udeholdets Martin Larsen både charging og roughing, og det gav hele fire minutter i straffeboksen. Charging er en tackling med tilløb, og roughing er slagsmål.

Rungsted formåede ikke at udnytte det overtal, men da Mike Daugulis nogle minutter senere blev sendt samme vej, så udlignede Mario Lucia.

Rungsted sværmede om Odense-målet i resten af perioden, men helt symptomatisk for de seneste måneder, så kunne Vojtech Komarek spadsere ned og score til endnu en føring til udeholdet med lige over tre minutter tilbage af 2. periode.

Rungsteds overtag fortsatte i 3. periode, og Rungsted både udlignede og kom foran, inden Odense gjorde det samme. Så var kampen vendt rundt endnu en gang.

RUngsted fik udlignet med et par minutter igen, og i de sidste 30 sekunder var hjemmeholdet en mand i overtal. Det formåede holdet ikke at udnytte, men efter godt tre minutter af 4. periode, så slog Nikolaj Rosenthal til og afgjorde kampen.

På trods af sejren, så rykkede både Frederikshavn og Sønderjyske fra Rungsted, da begge hold vandt deres kampe i ordinær tid.

Har du ændret dine indkøbsvaner i forbindelse med coronakrisen?