7. juni 2020
Smørums danske mester i golf sammen med holdkaptajn Bue Jacobsen og holdleder Kenneth Brenøe. Foto: Jesper Vinzents
gallery icon

Se billedserie

Smørums danske mester i golf sammen med holdkaptajn Bue Jacobsen og holdleder Kenneth Brenøe. Foto: Jesper Vinzents
Foto: JESPER VINZENTS
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nordsjællandsk golfguld

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nordsjællandsk golfguld
Sport Nordsjælland - 16. september 2019 kl. 19:03
Af René Larsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det blev understreget, at Nordsjælland er stærkeste landsdel, da de danske holdmesterskaber skulle afgøres i weekenden i kraftigt blæsevejr i Århus Golfklub. Hos herrerne sejrede Kokkedal, mens Smørum løb med guldet hos kvinderne for andet år i træk.

I de professionelle Nanna Koerstz Madsen og Emily K. Pedersen har Smørum to af Danmarks absolut bedste golfspillere. De udgjorde også rygraden på holdet, der har vundet syv ud af de seneste ti danske holdmesterskaber.

I finalen var Smørum oppe mod Hillerød Golfklub, der var uden sit største internationale navn, Nicole Broch Larsen, der var hjælper for det europæiske hold i Solheim Cup.

I kvindernes foursome sejrede Smørums Emily K. Pedersen og Louise Markvardsen 6/5 over Fie Kjærgaard Olsen og Freja Ekman. Derimod måtte Nanna Koerstz Madsen og Natacha Høst Husted se sig besjret af Hillerøds Line Toft Hansen og Sarah Skovgaard Bils, og så skulle det hele afgøres i singlerne i kraftigt blæsevejr.

Her satte Smørum trumf på. Bortset fra en uafgjort match mellem Natascha Husted og Freja Ekman, så sejrede Smørum i de øvrige matcher og kunne således lade champagne-propperne springe med en 9-3-sejr.

Hos herrerne var det en noget mere tæt finale, hvor Brønderslev kom bedst fra start i finalen og vandt to ud af de tre foursomes. Herfra var det de individuelle præstationer der skulle afgøre slaget om guld eller sølv. Men i singlerne var Kokkedal stærkest.

Nu åbner svømmehaller og fitnesscentre op igen. Er du bekymret for øget smittefare med Covid-19 de pågældende steder ?