13. juli 2020
Furesøs Jens Tønder afslutter. Foto: René Larsen
gallery icon

Se billedserie

Furesøs Jens Tønder afslutter. Foto: René Larsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Korsør kørte tør i Værløse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Korsør kørte tør i Værløse
Sport Nordsjælland - 20. oktober 2019 kl. 17:37
Af René Larsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det var en omskiftelig kamp, da Korsør Slagelse gæstede Værløse Hallen søndag eftermiddag i mændenes 2. division pulje 3. I tre kvarter buldrede gæsterne lystigt derudaf og en overraskelse var under opsejling. Men så var krudtet også brugt op, og Furesø vendte op og ned på det hele i kampens sidste kvarter og sejrede 30-24 .

- Det er lidt ærgerligt, at vi løber tør for energi. Vi skal jo ramme dagen 100 procent i to gange 30 minutter, og det magter vi ikke helt i dag, siger Korsør Slagelses træner Jacob Larsen.

Han havde ellers set sit hold spille en glimrende 1. halvleg. Korsør Slagelse fandt hullerne i Furesøs forsvar, og Mikael Jensen havde godt fat i hjemmeholdets skytter.

Det fortsatte ind i 2. halvleg, hvor Nikolai Phister Sørensen i kontra nåede at give Korsør Slagelse en seksmålsføring ved stillingen 19-13. Lidt senere gjorde Krystian Jensen det også til 21-17, men så var der også ved at være udsolgt hos gæsterne.

Furesø strammede op

Furesø fik strammet gevaldigt op i forsvaret. Der blev lukket af foran Anders Heiberg, og der skulle gå et kvarter, inden gæsterne igen kom på scoringstavlen.

I mellemtiden havde Furesø vendt op og ned på det hele anført af en veloplagt Kristoffer Skræddergaard. Ni mål i træk scorede Furesø, og da hjemmeholdet først var kommet foran, så var der ikke mere at komme efter for Korsør Slagelse.

- Vi er for lang tid om at komme i gang. Der går 51 minutter inden vi har en tackling, der synger i knoglerne på de andre. Det er først til sidst, at vi begynder at spille det spil, som vi gerne vil spille. Vi er for lang tid om at løse deres angrebsåbninger, og det sætter sine spor. Vi halser bagefter, lige som vi brænder chancer i hobetal, siger Furesøs træner Søren Bach, der kan se frem til et topopgør, når Furesø på torsdag gæster ubesejrede Næstved-Herlufsholm.

Korsør Slagelse skal efter tre nederlag på stribe forsøge at vende bøtten, når Rødovre gæster Storebæltshallen på lørdag.

- Der er en masse, vi kan tage med fra denne kamp. Hele første halvleg får vi sat tingene flot op. I bund og grund leverer vi et fint resultat, siger Jacob Larsen.

2. division pulje 3, mænd
Furesø-Korsør Slagelse 30-24 (13-16)

Furesø: Kristoffer Skræddergaard 11, Jens Tønder 7, Benjamin Jakobsen 3, Nicholai Wrede Petersen 3, William Andersen 2, Anders Tønder 2, Alexander Haase 1, Jonathan Hansen 1.
Korsør Slagelse: Krystian Jensen 10, Silas Dinesen 3, Ronni Lund Lindvig 3, Nikolai Phister Sørensen 2, Mikkel Møller Pedersen 2, Emil Sardal 2, Jannik Brandt 2.
Tilskuere: 60
Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?