12. august 2020
Omid Namazi har set sig nødsaget til at rejse hjem til USA.
Omid Namazi har set sig nødsaget til at rejse hjem til USA.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Helsingør-træner stopper efter 14 dage

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Helsingør-træner stopper efter 14 dage
Sport Nordsjælland - 23. juni 2019 kl. 18:14
Af René Larsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det er bare 14 dage siden, at FC Helsingør kunne meddele, at Omid Namazi forlængede sin aftale som cheftræner for FC Helsingør. Sankthans-aften måtte FC Helsingør imidlertid til tasterne igen. Denne gang for at fortælle omverdenen, at cheftræneren på grund af personlige forhold har været nødsaget til at rejse hjem til USA og at kontrakten er annulleret.

Omid Namazi blev hentet ind i foråret, da den daværende cheftræner Peter Feher blev fyret. Namazi skulle agere redningsmand og holde FC Helsingør oppe i 1. division. Det lykkedes som bekendt ikke, men kontrakten blev alligevel forlænget i starten af juni, selv om FC Helsingør skal til at spille 2. divisions fodbold.

- Jeg vil gerne takke Jordan Gardner og resten af ledelsen i FC Helsingør for at give mig muligheden for at stå i spidsen for FCH som cheftræner i de sidste tre måneder. Desværre er jeg af personlige årsager nødsaget til at opsige min stilling og returnere til USA. Jeg ønsker Jordan og resten af FC Helsingør al mulig held med det spændende projekt, lyder det fra Omid Namazi i en pressemeddelelse, som FC Helsingør sendte ud søndag aften.

Også assistenttræneren Brian O'Donnell fratræder med øjeblikkelig virkning, således at en ny cheftræner kan få sin egen assistent.

- Den sportslige ledelse er allerede gået i gang henover weekenden med at sammensætte en liste med potentielle afløsere, og begynder processen med jobsamtaler allerede i den kommende uge. Vores topprioritet er naturligvis at finde en afløser, der kan videreføre vores nuværende system og sportslige strategi, lyder det fra bestyrelsesformand i FC Helsingør, Jordan Gardner.

Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?