26. maj 2020
To målgivende afleveringer var fint for Mads Døhr Thychosen, men han var ikke tilfreds med den måde FC Nordsjælland forsvarede på mod Brøndby. Foto: Anders Kjærbye/Ritzau Scanpix
To målgivende afleveringer var fint for Mads Døhr Thychosen, men han var ikke tilfreds med den måde FC Nordsjælland forsvarede på mod Brøndby. Foto: Anders Kjærbye/Ritzau Scanpix
Foto: Anders Kjærbye/Ritzau Scanpix
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: FCN-back: Svært med fire mål i mod

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FCN-back: Svært med fire mål i mod
Sport Nordsjælland - 15. september 2019 kl. 21:37
Af Rudi Dalsgaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det kan ende med at være kampen, der gav FC Nordsjællands Mads Døhr Thychosen lidt af et offensivt gennembrud i den røde trøje.

arrow Læs også: Alle er lige - så Kian måtte ud

Men trods to målgivende afleveringer og en solid indsats, så var højrebacken ikke tilfreds efter 4-2-nederlaget til Brøndby søndag aften.

- Det var fortjent nok, at de vinder, når vi forsvarer, som vi gør. Vi skaber chancer og spiller specielt i anden halvleg noget god fodbold, sagde han efter kampen - og efter han lige havde fået syet sit højre øjenbryn sammen som konsekvens af et sammenstød med Brøndbys Sigurd Rosted kort før tid.

- Der mangler bare noget kvalitet. Hvis modstanderne scorer fire mål, så er det svært at vinde en fodboldkamp. Vi kom for at vinde, og det kunne man også se på os. Vi troede på det hele tiden - også ved 0-2 i pausen. Det gik vi også ud og viste.

- Vi stresser dem fint og får dem til at sparke nogle lange bolde. Det er de sidste marginaler. Vi får ikke stoppet omstillingen ved 2-0, og det er sådan nogle små ting, der gør det.

Selv om irritationen over nederlaget fyldte mest hos ham, så var han glad for sin offensive indsats - især efter pausen.

- Det er altid dejligt at få lavet to assist. Det var en god kamp offensivt for mig - specielt i anden halvleg. Jeg gav lidt mere los fremad og kom derudaf, og så kreerede jeg også lidt mere. Vi skulle ud over stepperne, og jeg ville vise, at vi skulle fremad. Det gav to assist, og så må vi se, om vi ikke skal prøve det igen næste gang, sluttede han.

arrow Brøndby slår FCN i målfest i kampen om tredjepladsen
15. september 2019 kl. 19:53 Opdateret: kl. 20:02
Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?