1. december 2020
Slangerup tabte godt nok med to point til Holsted, men holdet tog den samlede sejr, da de var syv point foran fra første match. Dermed skal DM-finalen afholdes i Slangerup. Her er det Slangerups Andreas Lyager i rød og Holsteds Rasmus Jensen i gul. Foto: Rudi Dalsgaard
Slangerup tabte godt nok med to point til Holsted, men holdet tog den samlede sejr, da de var syv point foran fra første match. Dermed skal DM-finalen afholdes i Slangerup. Her er det Slangerups Andreas Lyager i rød og Holsteds Rasmus Jensen i gul. Foto: Rudi Dalsgaard
Foto: Rudi Dalsgaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DM-finalen skal køres i Slangerup

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DM-finalen skal køres i Slangerup
Sport Nordsjælland - 11. september 2019 kl. 23:14
Af Mads Hussing

Det var en finale, hvor Slangerups forspring holdt hele vejen igennem, men hvor det blev vanvittigt spændende til allersidst. Holsted vandt matchen 43-41, men det var ikke nok til at tage den samlede sejr.

Slangerup førte med syv point fra matchen på hjemmebane, og de point blev ikke sat overstyr, men det holdt meget hårdt. Før næstsidste heat var Holsted foran med seks point, og de skulle bare indhente et point mere for at vende den samlede match.

Men så trådte kaptajnen Mikkel Michelsen i karakter. Han havde ikke en eneste heatsejr, før i næstsidste heat, hvor han kørte den hjem fra spids, og hvor Andreas Lyager lavede to point.

- Det er ikke min fortjeneste i dag. Jeg kører som en gammel kælling. Jeg er lidt pinlig over min egen indsats. Det virker som om, jeg har glemt, hvordan man kører speedway, siger Mikkel Michelsen til TV2 Sport.

Holsteds René Bach var udelukket efter et styrt, mens Nicolai Klindt trods en stærk fight fik bare et enkelt point.

- Jeg er fint tilfreds. Jeg tror aldrig, jeg har været så glad for et nederlag, sagde Slangerups holdleder Kenni Trasborg i sekunderne efter det ræs.

De to hold fulgtes ad i hele matchen. Holsted var foran i begyndelsen, men Slangerup kom tilbage og var også foran efter en 5-1'er til Dawid Lampart og Mikkel Michelsen i fjerde heat.

Det var dog Holsted, der kom ovenpå igen, og efter en 5-1'er til Holsted i 11. heat, så var hjemmeholdet foran med seks point med tre heats igen.

Det næste heat blev uafgjort 3-3, mens det næstsidste blev afgørende. Her tog Mikkel Michelsen altså aftenens eneste heatsejr og Slanerup vandt 5-1.

- Holsted har haft en god grundserie, hvor vi har været lidt uheldige. Men vi viser, at vi er på niveau eller måske endda bedre, siger Kenni Trasborg.

DM-finalen køres efter planen 18. september klokken 18.00 i Slangerup.

Det er frivilligt og gratis for den enkelte, når Danmark - formentlig snart - begynder at vaccinere befolkningen mod covid-19. Vil du vælge at blive vaccineret?