27. maj 2020
Troels Cilius har stjålet bolden fra Herlev, men hjemmeholdet fik i situationen tilkendt frispark til Nicholas Bech. Foto: René Larsen
gallery icon

Se billedserie

Troels Cilius har stjålet bolden fra Herlev, men hjemmeholdet fik i situationen tilkendt frispark til Nicholas Bech. Foto: René Larsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Bundholdet bankede Birkerød

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bundholdet bankede Birkerød
Sport Nordsjælland - 13. september 2019 kl. 21:45
Af René Larsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Efter uafgjort i premieren mod Ledøje-Smørum har Herlev IF tabt fem kampe i træk i Danmarksseriens pulje 1. Men fredag aften vendte lykken, da Herlev ganske fortjent sejrede 2-0 over Skjold Birkerød.

Hjemmeholdet bragte sig foran kort inden pausen. Oliver Miltoft sendte et hjørnespark hårdt og skruet ind foran og via den bagerste stang ind i nettet.

I starten af 2. halvleg havde Skjold Birkerød to gode muligheder for at komme tilbage i opgøret. Oscar Hartkopf firsttimede fladt på den ene stolpe, og kort efter var Bill Sida tæt på i to omgange, men Herlev-målmand Max Christensen reddede godt for sig.

Derefter forsvandt Birkerød stille og roligt ud af kampen. Herlev satte sig på opgøret, og med et kvarter igen blev det lukket, da Daniel Tocado kom til baglinjen. Han sendte bolden til forreste stolpe, hvor Jonathan Melchiorsen headede i nettet til 2-0.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?