19. februar 2020
Benjamin Madsen scorede det afgørende mål for tredje kamp i træk, da Ledøje-Smørum tog i mod Herlev i Danmarksserien lørdag. Foto: Rudi Dalsgaard
gallery icon

Se billedserie

Benjamin Madsen scorede det afgørende mål for tredje kamp i træk, da Ledøje-Smørum tog i mod Herlev i Danmarksserien lørdag. Foto: Rudi Dalsgaard
Foto: Rudi Dalsgaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Bornholmeren gjorde det igen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bornholmeren gjorde det igen
Sport Frederiksborg Amts Avis - 05. oktober 2019 kl. 16:33
Af Rudi Dalsgaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Så gjorde han det igen, Benjamin Madsen.

For tredje kamp i træk afgjorde han en Danmarksseriekamp til Ledøje-Smørums fordel - og scorede samtidig for fjerde kamp i træk.

En imponerende stime der også har været stærkt medvirkende til, at Ledøje-Smørum nu topper Danmarksseriens pulje 1 med 23 point sammen med KFUM Roskilde.

Lørdag var det Herlev, der måtte føle "bornholmerekspressens" kærlighed, selv om bundholdet gjorde sit til at få mindst ét point med hjem. Daniel Tocado scorede i det andet og 44. minut, og så var Herlev foran 2-0 ved pausen.

Det var først i de sidste 20 minutter, Ledøje-Smørum for alvor vågnede op, men da de så gjorde, var der knald på.

Mathias Beck lagde ud med at sende et godt skud ind til 1-2 efter 71 minutters spil. Det nummer gentog Emil Kjærsgaard stort set et par minutter senere, da han fik lagt bolden til rette og sende den fladt ind til 2-2.

Så kunne alt ske, og det var lige, hvad det gjorde i kampens overtid. Her brød indskiftede Benjamin Madsen fri i venstre side af feltet, og han afsluttede smart med et ydersidespark, som målmanden kun fik fingerspidserne på, og så stod det 3-2 til Ledøje-Smørum.

Det endte med at blive sejrsmålet. Sådan ét scorede Benjamin Madsen også i sidste uge mod Fremad Valby syv minutter før tid og ugen før det mod Birkerød i det 53. minut. Han kom også på tavlen mod Køge Nord for tre uger siden, hvor han scorede til 1-0 i Ledøje-Smørums sejr på 2-0.

Danmarksserien, pulje 1
Ledøje/Sm.-Herlev 3-2 (0-2)

Mål: 0-1: Daniel Tocado (2), 0-2: Daniel Tocado (44), 1-2: Mathias Beck (71), 2-2: Emil Kjærsgaard (72), 3-2: Benjamin Madsen (90)

Tilskuere: 120