21. november 2017
Marco Aurelio havde et forsøg på træværket i 2. halvleg. Foto: René Larsen
gallery icon

Se billedserie

Marco Aurelio havde et forsøg på træværket i 2. halvleg. Foto: René Larsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Trænerfyring uden effekt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Trænerfyring uden effekt
Sport FAA - 18. april 2017 kl. 23:09
Af René Larsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Frederikssund har ikke fået det udbytte, som klubben havde håbet ved at udskifte træner Lars Gasberg med Martin Hilstrup i vinterpausen. Årets to første kampe kastede blot et enkelt point af sig, og tirsdag aften blev det til nederlag 2-1, og så byttede Herlev og Frederikssund plads i de nedre regioner af Sjællandsserien.

Det var omstændeligt og idéforladt, det Frederikssund foretog sig, selv om gæsterne havde et solidt overtag i de første 45 minutter. Men kun en enkelt gang i starten af opgøret fik Frederikssund testet Herlevs velspillende målmand, Jonas Rasmussen.

Havde enkelte Frederikssund-fans håbet, at Herlev ville blive trætte efter pausen, så tog de fejl.

Hjemmeholdet kom nemlig betydeligt bedre med - godt hjulpet af Frederikssund selv.

Venstrebacken Christian Krogh begik den dødssynd at drible ind foran eget mål. Her erobrede Nicholas Sobieski Hansen bolden og kanonerede den på overliggeren. Frederikssund nåede ikke at ånde lettet op. Herlev fastholdt angrebet, og sekunder senere kunne Nicholas Sobieski Hansen prikke Herlev foran.

Fem minutter senere var Frederikssund tæt på udligning. Marco Aurelio sendte et frispark på stolpen, men mens Frederikssund varmede op til en udligning, så øgede Herlev til 2-0. Det skete efter et hjørnespark, hvor stopperen Christian Ahler uimodståeligt kunne heade bolden i nettet.

Så var der for alvor både koldt og kedeligt på Herlev Park.

Frederikssund fik dog reduceret efter et frispark ind i feltet. Indskiftede Adam Kielsgaard fik hovedet på. Jonas Rasmussen reddede flyvende, men Nicklas Lohals kunne bugsere riposten over stregen.

Frederikssund pressede hårdt på til sidst. Det blev også til en god mulighed til Emil Sørensen - igen efter et hovedstød fra Adam Kielsgaard - men igen reddede Herlev-målmanden, og siden appellerede Pelle Sørensen forgæves for straffespark, hvor Frederikssund-lejren mente, at Herlev-forsvaret var gået i ryggen. Men det nyttede ikke, og det gjorde heller ikke otte minutters overtid.

Tip os

Del din historie eller billeder

Send en e-mail til:
sndk@sn.dk