25. november 2017
Martin Koch skifter til HB Køge. Foto: Allan Nørregaard
Martin Koch skifter til HB Køge. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Topscorer går nye græsgange

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Topscorer går nye græsgange
Opdateret 19. maj 2017 kl. 18:54
Sport FAA - 19. maj 2017 kl. 15:00
Af René Larsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I efteråret var Martin Koch topscorer for FC Helsingør i 1. division, men i foråret er der ikke blevet meget spilletid til den fysisk stærke angriber.

Det får den 28-årige angriber til at søge nye græsgange efter tre år i Sundbyen. Han har fået en to-årig kontrakt med 1. divisionsklubben, HB Køge.

- Martin er en stor og stærk angriber, der kan tage fra i boksen, og så er han en god spilstation med ryggen mod mål. Han har vist at han kontinuerligt kan lave mål i 1. division.

- Han har en god og moden alder og en stærk personlighed, og er en spiller som kan blive endnu bedre med den øgede træningsmængde og fuld fokus på fodbolden, som han kan få hos os, siger HB Køges cheftræner Henrik Lehm til klubbens hjemmeside.

FC Helsingør ville egentlig gerne have beholdt Martin Koch.

Martin Koch blev i begyndelsen af foråret mest brugt som indskifter. Han skulle dog starte inde mod Hobro, men han blev skadet under opvarmningen og kom ikke i kamp. Siden har han været på sidelinjen.

- Det er klart at når man er skadet, så er der andre der får muligheden for at gribe chance, og her har Martin nok været uheldig med at andre har gjort det godt i hans fravær, lyder det fra Helsingørs direktør Janus Kyhl.

Martin Koch har spillet 79 kampe og scoret 36 mål for FC Helsingør. Han kom til klubben fra Nordvest FC, der i sin tid hentede ham i Kalundborg.

Tip os

Del din historie eller billeder

Send en e-mail til:
sndk@sn.dk