19. april 2019
Kasper Kisum og Nordsjælland Håndbold skal på langfart i weekendens opgave ude mod AaB.Foto: Anders Ole Olsen
Kasper Kisum og Nordsjælland Håndbold skal på langfart i weekendens opgave ude mod AaB.Foto: Anders Ole Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tæt og svært program

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tæt og svært program
Sport FAA - 22. september 2018 kl. 10:03
Af René Larsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Vinden ventes at lægge sig en smule lørdag, så det skulle ikke blive noget problem at forcere Storebæltsbroen. Trafikmeldingen er vigtig for Nordsjælland Håndbold, der skal over Storebæltsboen flere gange i løbet af de næste tre dage. I dag gælder det opgøret mod Aalborg i Gigantium og tirsdag skal Nordsjælland besøge Aarhus i mændenes Håndboldliga.

- Det er et par svære kampe, og programmet er tæt. Men sådan er vilkårene, erkender Nordsjællands cheftræner Ian Marko Fog.

Ikke mindst dagens modstander Aalborg har imponeret. Nordjyderne har maksimumpoint efter fire spillerunder, og senest blev Skjern udraderet med et 11-målsnederlag.

- Aalborg har fået spillet holdet overraskende hurtigt sammen. Omar Ingi Magnusson og Henrik Møllgaard har været rigtig stærke, siger Ian Marko Fog og fortsætter:

- Men det kan jo ike nytte noget, at vi lægger os ned på forhånd. Vi er nødt til at spille vores chance, og vi har også haft en rigtig fin træningsuge.

Nordsjælland Håndbold vandt senest over Lemvig-Thyborøn. Det var sæsonens første gevinst, og så betød det mindre, at indsatsen hørte til i den middelmådige afdeling.

- Det var jo sådan en kamp, som vi skulle vinde. Det var med til at gøre det forkrampet, men det var rigtig fint, at vi kom på tavlen, siger ian Marko Fog og fortsætter:

- Vi er nødt til at lave en anden indsats, hvis vi skal have en chance i Aalborg. Jeg talte 13 tekniske fejl mod Lemvig-Thyborøn, og det er alt for mange. Vi skal have fejlprocenten noget længere ned, lige som fight og indstilling skal være i top, hvis vi skal gøre os noget håb i dag. Ellers risikerer vi at blive skilt ad. De risikerer at straffe os. En spiller som Henrik Møllgaard er utrolig stærk i kontrafasen, siger Ian Marko Fog.