10. december 2018
FC Helsingør er tilbage på Helsingør Stadion i den kommende Superligakamp.
FC Helsingør er tilbage på Helsingør Stadion i den kommende Superligakamp.
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Superligaen tilbage i Helsingør

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Superligaen tilbage i Helsingør
Sport FAA - 14. marts 2018 kl. 13:55
Af Rudi Dalsgaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Efter to hjemmekampe i Right to Dream Park - FC Nordsjællands hjemmebane - kommer FC Helsingør nu hjem igen i den kommende weekend.

På grund af frost i banen har man ikke kunnet spillet kampene mod AC Horsens og Sønderjyske på Helsingør Stadion, men nu meddeler klubben, at kampe mod FC Nordsjælland på søndag bliver afviklet på hjemmebanen.

- Efter to kampe, der er blevet afviklet i Farum, kan vi med stor glæde meddele, at kampen mod FC Nordsjælland på søndag bliver spillet i Helsingør. Banen er tøet op og er lige nu klar til fodbold på søndag.

- Vi håber at så mange af jer som muligt vil komme ned og støtte drengene efter den flotte præstation mod FC København, så vi kan få afsluttet grundspillet med manér og få en sejr i lokalopgøret mod FC Nordsjælland, meddeler klubben på sin hjemmeside.

Kampen så ellers ud til at kunne give både FC Helsingør og FC Nordsjælland. Først var der tale om, at den skulle flyttes til Horsens eller Silkeborg, mens også stadions på Sjælland har været oppe at vende. Det kunne til gengæld ikke komme på tale, at Right to Dream Park kunne bruges igen, da det ville give FC Nordsjælland en sportslig fordel med den ekstra »hjemmekamp«.

Men alt det er nu fortid, og søndag er der igen Superliga-fodbold med udsigt til Øresund på Nordre Strandvej 11 i Helsingør.