25. november 2017
Leonardo Carlino og Marco Santos (th.) bliver instrueret i af Hørsholms trænerteam, Rafael Monclova og Lars Bæk (tv.). Foto: Rudi Dalsgaard
Leonardo Carlino og Marco Santos (th.) bliver instrueret i af Hørsholms trænerteam, Rafael Monclova og Lars Bæk (tv.). Foto: Rudi Dalsgaard
Foto: Rudi Dalsgaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Store tæsk inden slutspillet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Store tæsk inden slutspillet
Sport FAA - 16. marts 2017 kl. 20:44
Af Rudi Dalsgaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hørsholm 79ers skal op mod lokalrivalerne fra Gentofte, Sisu, i denne sæsons kvartfinale.

Det står fast efter torsdagens kampe i sidste runde af Basketligaen. Selv fik Hørsholm store klø og tabte 70-113 hjemme mod Bakken i en kamp, hvor nordsjællænderne sparede adskillige spillere, mens Sisu tabte til Horsens og dermed endte på sjettepladsen. Hørsholm havde på forhånd sikret sig tredjepladsen og ventede kun på at se, om netop Sisu eller Team FOG Næstved blev nummer seks.

Team FOG Næstved vandt over Randers og tog femtepladsen, hvilket sætter dem sammen med Svendborg i kvartfinalen.

Udsigten til Sisu i første runde af slutspillet er en udfordring, mener Hørsholm-træner Rafael Monclova.

- Det bliver svært for os. Sisu har fire rigtig gode udlændinge og har været inde i en god rytmen. De har både gode spillere inside og kan ramme skud udefra, men vi ved, hvad vi kan, og vi vil gøre alt for at komme i semifinalen. Det er en af vores store drømme, siger han til Frederiksborg Amts Avis og forklarer, hvorfor han holdt Frederik Hougaard Nielsen, Jyles Smith og Marcin Dominique ude af kampen mod Bakken.

- Vi starter et stort slag på mandag, og vi ville have alle klar. David Harder blev skadet i det første minut i dag, men vi håber ikke, det er noget, og vi skulle bare forbi denne her kamp, siger Rafael Monclova.

- Vi vil det bedste for vores spillere, og nu er alle klar til mandag.

I stedet blev der plads til en stribe af Hørsholms yngre spillere, hvilket blandt andet gav debut til både Leonardo Carlino - 24 minutters spilletid og fem point - og Marco Santos - 12 minutters spilletid og tre point. To af Hørsholms egne, unge spillere på 17 år.

- Jeg sagde bare til dem, at de skulle nyde det. De kæmper hårdt for det, og at de kommer ind og spiller er godt for dem, deres træner, deres hold og for klubben, siger Rafael Monclova.

Basketligaen
Hørsholm-Bakken 70-113

(21-24, 18-24, 15-40, 16-25)
Hørsholm: Andreas Meilby 26, Mikael Vincents Nielsen 11, Asbjørn Midtgaard 12, Emil Hjorth 6, Leonardo Carlino 5, Marco Santos 3, Mathias Bæk 3, Sebastian Dalsgaard 2, David Harder 2

Bakken: Thomas Lærke 20, Adama Darboe 14, Mike Gesell 13, Devaughn Akoon-Purcell 13.

Tilskuere: 475

Tip os

Del din historie eller billeder

Send en e-mail til:
sndk@sn.dk