21. april 2019
17-årige Ida Hasselbalch er en af Hørsholm Rungsted Tennisklubs mange dygtige ungdomsspillere. Hun spiller også til dagligt på seniorholdet, der spiller i landets bedste række. Foto: HRT
17-årige Ida Hasselbalch er en af Hørsholm Rungsted Tennisklubs mange dygtige ungdomsspillere. Hun spiller også til dagligt på seniorholdet, der spiller i landets bedste række. Foto: HRT
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stor turnering i Hørsholm

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stor turnering i Hørsholm
Sport FAA - 11. oktober 2018 kl. 16:55
Af Mads Hussing
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Tennisspillere fra atten nationer skal kæmpe i stor international juniorturnering i Hørsholm i den kommende uge. Udover omkring 30 spillere fra Danmark, så er der også besøg fra blandt andet Storbritannien, Tyskland, Frankrig, USA, Rusland og Italien.

Allerede fra på lørdag vil der være kampe på alle banerne fra klokken 09.00 til omkring klokken 16.00, og turneringen slutter først lørdagen efter. Fredag 19. oktober spilles semifinaler, og lørdag 20. oktober spilles samtlige finaler i både single og double.

Det er efterhånden ved at være en tradition, at Hørsholm-Rungsted Tennisklub byder velkommen til spillere fra hele verden. Det er nemlig femte år i træk, at klubben lægger grund til en turnering under International Tennis Federation (ITF).

Hørsholm-Rungsted Tennisklub har selv en del af deres egne talenter med i denne turnering. Hele tolv af klubbens egne skal udfordres på det internationale niveau, og det er noget, som klubben er stolt af.

- Klubben rummer mange gode spillere på både junior- og seniorsiden. Det er vigtigt når man tænker talentudvikling, at man har nogle at sparre med, hvilket vi har her i klubben. Jeg glæder mig derudover personligt til at se hvordan spillerne reagerer og præsterer på hjemmebanen, siger cheftræner Mikkel Schultz, der fortæller, at det har en stor betydning for klubben at afholde en sådan turnering.

- Det giver noget til klubbens spillere, medlemmer og tilskuere, at få lov til at opleve verdenseliten på juniorsiden på tæt hold i en hel uge i træk, siger han.