19. juni 2019
Billede
gallery icon

Se billedserie

facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stenløse sikrer spændingen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stenløse sikrer spændingen
Sport FAA - 20. oktober 2018 kl. 15:51
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Af René Larsen
395 tilskuere på Kalvøen så Stenløse tilføje Frederikssund sæsonens første nederlag, da de blå vandt topopgøret i Sjællandsserien 2-0 i en rigtig fin dyst. Sejren betyder desuden, at spændingen i toppen er intakt. Der er kun tre point mellem de to tophold.

Hjemmeholdet Frederikssund sad ellers på 1. halvleg, og satte Stenløse under stort pres med en række høje indlæg i feltet. På et af dem fik Philip Simonsen en nedfaldsbold, og han fik også afsluttet, men på selve målstregen fik Stenløse-stopperen Kristian Krøyer reddet.

I stedet fik Stenløse bragt sig foran p ået af gæsternes sjældne besøg i Frederikssund-feltet. Kristian Østerdal slog et af sine gode indlæg, som Frederikssund-målmand Joaquin Martinez uortodokst forsøgte at cleare med en fodparade. Det gav en løs bold, som målræven Thomas Wagner med største selvfølgelig var først over, og han headede Stenløse på 1-0.

Det gav Stenløse ro. Gæsterne kunne koncentrere sig om at lukke af, og Frederikssund fik ikke skabt større chancer.

Tilmed overtog Stenløse initiativet efter pausen, og midt i 2. halvleg blev topopgøret lukket. Kristian Østerdal sendte et indadskruende frispark ind i feltet, og Mads Kaalund styrede bolden i nettet.