15. december 2017
EM Landevejscykling, Herning, enkeltstart junior herrer, 2.august : Julius Johansen, Danmark starter på sin rute . (foto: Henning Bagger / Scanpix 2017)
EM Landevejscykling, Herning, enkeltstart junior herrer, 2.august : Julius Johansen, Danmark starter på sin rute . (foto: Henning Bagger / Scanpix 2017)
Foto: Henning Bagger/Scanpix Denmark
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Skuffet Julius efter punktering

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skuffet Julius efter punktering
Sport FAA - 19. september 2017 kl. 23:23
Af Mads Hussing
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den unge cykelrytter fra Blovstrød var en af de helt favoritter, da der tirsdag blev afholdt VM i enkelstart for juniorer i Bergen i Norge. Det blev til en sjetteplads på den 21,1 kilometer lange enkeltstart, bare 27 sekunder efter vinderen Thomas Piddock og 14 sekunder fra en podieplacering.

Allerede efter en kilometer gik det galt for Julius Johansen, der punkterede. Dermed skulle han have en ny cykel, og det tabte han meget tid på.

- Når man skifter cykel, og alt er klart, så tager det mellem 10 og 20 sekunder. Her punkterede cyklen, og vi skulle først have en ny ned fra taget af en bil, så det er i hvert fald 20 sekunder, siger Julius Johansen, der siger for sig selv:

Det var en helt anden cykel, som Julius Johansen kørte de sidste 20 kilometer af enkeltstarten på.

- Det er en cykel, jeg ikke har kørt på i år. Den er fra sidste år, og der er en grund til, at jeg ikke kører på den. Den er tung, og min position på cyklen er ikke så god, så jeg mister tid bare på cyklen, siger Julius Johansen, og det var ikke det eneste problem:

Det var naturligvis en ærgerlig Julius Johansen, som Frederiksborg Amts Avis talte med kort tid efter løbet.

- Det er super ærgerligt. Lige nu er jeg nede i et sort hul, men heldigvis kommer jeg op igen. Det her skal jeg klare selv, men vi har heldigvis de bedste trænere, coaches og også mekanikere, siger Julius Johansen, der nu ser frem til lørdagens linjeløb.

Julius Johansen ser frem til lørdagens løb, men han ved ikke, hvad han skal forvente af det:

- Jeg håber på at tage medalje. Jeg er blandt favoritterne, men jeg er ikke den hurtigste i en massespurt, så jeg skal med i et angreb, men jeg skal selvfølgelig vente til de sidste omgange.

Tip os

Del din historie eller billeder

Send en e-mail til:
sndk@sn.dk