20. september 2019
Kasper Hjulmand, cheftræner FC Nordsjælland, under kampen i Superligaen imellem FC Nordsjælland og AGF i Farum, mandag den 10. december 2018.. (Foto: Anders Kjærbye/Ritzau Scanpix)
Kasper Hjulmand, cheftræner FC Nordsjælland, under kampen i Superligaen imellem FC Nordsjælland og AGF i Farum, mandag den 10. december 2018.. (Foto: Anders Kjærbye/Ritzau Scanpix)
Foto: Anders Kjærbye/Ritzau Scanpix
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Skuffelse over tidligere FCN'er: Han er vendt rundt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skuffelse over tidligere FCN'er: Han er vendt rundt
Opdateret 10. december 2018 kl. 22:00
Sport Frederiksborg Amts Avis - 10. december 2018 kl. 21:52
Af Rudi Dalsgaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

To sejre i træk i Superligaen, og væk var sidste uges store skuffelser både på og uden for banen.

arrow Læs også: - Håber ikke han har været så falsk

- Det betyder altid noget at vinde. Jeg tænker mest på, at det er slutningen på sæsonen, og at ligaen er tæt. Men der er ingen tvivl om, at sejre, optimisme og positivisme er vigtigt i denne her periode, siger FC Nordsjællands træner, Kasper Hjulmand, med henvisning til sidste uges sag om forholdene på Right to Dream-akademiet i Ghana.

Her var blandt andre den tidligere FCN-spiller Collins Tannor ude og fortælle om blandt andet fysisk afstraffelse på akademiet. En historie som FCN og Right to Dream afviser - primært med henvisning til at Collins Tannor og de tre andre involverede spillere i de historier, som Politiken har bragt, har været ansporet af et agentnetværk, som er ude på at fiske Right to Dream-spillere over til sig selv. Og de truer sig gerne til at få deres vilje.

- Jeg har en masse meninger om det. Men jeg tror, det er vigtigt, at jeg får god, lang tid, og at det ikke bliver i fragmenter, fortsætter Hjulmand.

- Det, klubben har svaret i løbet af ugen, støtter jeg 100 procent. Man skal have gode nuancer med for ikke bare at sidde hjemme ved kaffebordet og siger det ene og det andet. Man skal sætte sig godt ind i det. Det er meget nuanceret.

- Man skal huske på, at der er stor forskel på dansk og afrikansk kultur, og man skal huske på, at det tager tid at forandre ting. Det her er et forsøg på at gøre noget godt, og det kræver vedholdenhed og lang tid. Det ved alle, der opererer i Afrika.

At det er en tidligere FCN-spiller, der nu har stillet sig frem med disse historier, gør også ondt i FCN.

- Det er skuffende for os alle sammen. Ikke mindst for alle dem, der har været tættest på ham og kender ham. Man kan bare kigge på, hvad der er lavet af små videoer med Collins fra hans tid i klubben, hvor han er glad og optimistisk, siger Hjulmand.

- Alle der kender ham kan tydeligt se, at han er vendt rundt. Alt var fantastisk omkring ham i starten. Det kunne alle se. Så det siger meget om denne her sag.

arrow FCN-akademi afviser anklager om fysisk afstraffelse
07. december 2018 kl. 22:31 Opdateret: kl. 22:32
arrow Tidligere FCN-spiller: Vi blev fysisk afstraffet i Ghana
07. december 2018 kl. 20:19 Opdateret: kl. 20:20
arrow FCN-boss afviser sabotage af klubskifter og spillermishandling
06. december 2018 kl. 19:20 Opdateret: kl. 19:22