22. maj 2019
Her måtte Hillerøds Dino Karjasevic se IF Forøyars målmand Thomas Knudsen redde et skudforsøg, men det lykkedes den tidligere Allerød-topscorer at score sit første mål i Hillerød-trøjen i pokalsejren. Foto: Rudi Dalsgaard
gallery icon

Se billedserie

Her måtte Hillerøds Dino Karjasevic se IF Forøyars målmand Thomas Knudsen redde et skudforsøg, men det lykkedes den tidligere Allerød-topscorer at score sit første mål i Hillerød-trøjen i pokalsejren. Foto: Rudi Dalsgaard
Foto: Rudi Dalsgaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sikkert videre på Kløvermarken

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sikkert videre på Kløvermarken
Sport FAA - 07. august 2018 kl. 21:08
Af Rudi Dalsgaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det var Københavnsserien mod 2. division, da Hillerød tirsdag aften var en tur på kunstgræsset på Kløvermarken for at møde IF Forøyar.

Men der var aldrig den store tvivl om udfaldet, da Hillerød fra 2. division sikkert vandt 6-0.

Skal man være lidt grov, så var det lige før, at Hillerød i aftes kunne have stillet op med en markspiller på mål, for det var ikke meget, keeper Thomas Gall havde at lave med hænderne.

Hillerød var i fuld kontrol fra start, tog fat i bolden og spillede den tålmodigt rundt. Det kneb med at lave de store chancer, men alle rundt om banen kunne se, at det kun var et spørgsmål om tid, før der gik hul på færingerne fra IF Forøyar.

De forsvarede sig med lange spark mod en angriber, men Hillerød-forsvaret afviste alt, og så kunne angrebene den anden vej starte.

I front havde Dino Karjasevic fået chancen fra start, lige som Marinus Grandt, Essam Salamoun, Jonathan Masamuna, Jackie Rasmussen og Mads Petersson også fik masser af spilletid i forhold weekendens opstilling i 2. division.

Hillerød fik hul på hjemmeholdet efter 21 minutter. Et indlæg fra Lasse Spaniel ramte Dino Karjasevic, som sugede al opmærksomhed til sig, og så var Essam Salamoun helt fri, da bolden sprang over til ham. Han sparkede let bolden ind til 1-0.

Kort efter havde han bolden i mål igen, men hans hælscoring på oplæg fra Lasse Spaniel blev underkendt for offside.

Man skulle helt hen til første halvlegs døende minutter, før der kom flere scoringer. Denne gang var det så Rasmus Harms tur til at score, da han fulgte op på en løs bold i feltet efter et hjørnespark.

Lige inden første halvlegs sidste fløjt sparkede Marinus Grand fladt bolden ind til 3-0 ved nærmeste stolpe.

Det dræbte kampen endegyldigt, men Hillerød spillede fint videre, og Dino Karjasevic havde i anden halvlegs tredje minut et hovedstød på overliggeren.

Det blev 4-0 efter 70 minutter, da indskiftede Philip Lindgaard fladt sparkede bolden ind fra kanten af feltet. Jonathan Witt scorede til 5-0 på oplæg fra Dino Karjasevic, inden Dino selv smart sluttede af med at vippe bolden over sig selv og score til 6-0.

DBU Pokalen, 1. runde
IF Forøyar-Hillerød 0-6 (0-3)

Mål: 0-1: Essam Salamoun (21), 0-2: Rasmus Harm (44), 0-3: Marinus Grandt (45), 0-4: Philip Lindgaard (70), 0-5: Jonathan Witt (75), 0-6: Dino Karjasevic (85)

Tilskuere: 65