19. oktober 2018
Christian Schulze har været på en rundtur i Herlev, Fredensborg og senest Birkerød. Men nu vender han hjem til barndomsklubben Hørsholm-Usserød. Foto: Claus Birch
Christian Schulze har været på en rundtur i Herlev, Fredensborg og senest Birkerød. Men nu vender han hjem til barndomsklubben Hørsholm-Usserød. Foto: Claus Birch
Foto: Claus Birch/Foto: Claus Birch
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Serieklub på stor-indkøb

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Serieklub på stor-indkøb
Sport FAA - 04. december 2017 kl. 12:20
Af René Larsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den medlemsmæssigt store fodboldklub, Hørsholm-Usserød, har været lidt ude i glemslen. Holdet rykkede i sommer ud af Serie 1, men klubben satser benhårdt på et snarligt comeback.

Hørsholm-Usserød har nu meldt ud, at førsteholdstruppen suppleres med fire spillere, der i efteråret har spillet i Danmarksserien.

Det er gået ud over naboerne Skjold Birkerød, der har afleveret tre spillere. Eller rettere: Leveret tilbage. For Christian Schulze og Joakim Dam kommer oprindeligt fra Hørsholm-Usserød.

- Vi har kendt Schulze og Joakim, siden de var børn. Vi har fulgt dem i mange år og spurgt dem, om de ikke skulle hjem på et tidspunkt, og nu var tiden inde, fortæller cheftræner i Hørsholm-Usserød, Kenneth Christensen.

Med sig hjem fra Birkerød har de taget 26-årige Jonas Jørgensen, der blev kåret som årets spiller i Skjold Birkerød i 2017 og som tidligere i karrieren har spillet professionel fodbold i Norge.

Ud over de tre spillere fra Birkerød meddeler Hørsholm-Usserød, at den også får tilgang af Emil Sørensen, der i de seneste år har spillet i Fredensborg.

Emil Sørensen har også en periode været omkring FC Helsingør, og han har fået sin fodboldskoling i FC Nordsjælland.

Hørsholm-Usserød overvintrer på en delt førsteplads i Serie 2 pulje 1 med 21 point for 11 kampe. Det samme har Hundested og Humlebæk.