21. februar 2019
Rungsted vandt stort på hjemmebane over Hvidovre i sæsonens første kamp. Foto: Kenn Thomsen
gallery icon

Se billedserie

Rungsted vandt stort på hjemmebane over Hvidovre i sæsonens første kamp. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se billederne: Perfekt Rungsted-premiere for ny træner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se billederne: Perfekt Rungsted-premiere for ny træner
Sport FAA - 14. september 2018 kl. 22:23
Af Mads Hussing
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det blev lige nøjagtig den debut, som Rungsteds nye træner Flemming Green kunne have håbet på. Efter at have været en del af klubben i 35 år, stod han nu i spidsen i Rungsteds elitehold i Metalligaen, da de i går aftes vandt 8-1 over gæsterne fra Hvidovre.

arrow Læs også: Fremragende sæsonstart af Rungsted

- Det er et meget stort øjeblik, det skal der ikke være nogen tvivl om. At det så ender på denne her måde, det er selvfølgelig dejligt, men der er også en hverdag i morgen. Nu glæder vi os i aften, men vi møder ind til træning i morgen og kæmper videre, siger Flemming Green lige efter kampen til Frederiksborg Amts Avis.

Efter den første del af første periode, hvor Hvidovre havde masser af skud på mål, så overtog Rungsted teten, og de havde de sidste syv skud på mål i 1. periode.

Sæsonens første mål kom i det 17. minut, hvor Nikolaj Krag Christensen satte pucken ind i powerplay. Det var overtalsspillet, der satte Rungsted igang med målscoringen, for ved næste udvisning til udeholdet slog Tim Daly til og scorede til 2-0.

Det blev startskuddet til en 2. periode, hvor skabet blev sat på plads. Rungsted kom foran 4-0, inden holdet fik to mand i straffeboksen, og dermed spillede Hvidovre med to mand i overtal. Det udnyttede de til at reducere til 4-1, men før den sidste udvisning var slut, havde Rungsted gjort det til 5-1. Det var ren opvisning af hjemmeholdet, der så skarpe ud i 2. periode, hvor Nikolaj Rosenthal var sidste målscorer til 6-1.

Rungsted har tidligere haft en udfordring med at snøre sækken, når de er kommet foran. Det var overhovedet ikke problemer i går aftes i skøjtehallen i Rungsted, hvor hjemmeholdet blev ved med at angribe udeholdets mål, og hvor de kun til allersidst i kampen - foran 7-1 - gik en smule ned i kadance. Rungsted slappede dog ikke mere af, end at Robin Bergman scorede til 8-1 i overtal med lige under syv minutter igen.

Ishockey, Metalligaen
Rungsted-Hvidovre 8-1

(1-0,5-1,3-0)
Mål: 1-0: Nikolaj Krag Christensen (16.57), 2-0: Tim Daly (20.23), 3-0: Rasmus Thykjær Andersson (23.21), 4-0: Roin Bergman (26.20), 4-1: Edgars Treijs (29.09), 5-1: Robin Bergman (29.40), 6-1: Nikolaj Murholt Rosenthal (30.42), 7-1: Rasmus Thykjær Andersson (43.06), 8-1: Robin Bergman (53.21)

Udvisninger: Rungsted 8x2 minutter, Hvidovre 5x2 minutter

arrow Aalborgs mesterhold knuser Odense i sæsonpremiere
14. september 2018 kl. 21:57 Opdateret: kl. 21:58