19. april 2019
Hobro kunne juble efter sejren på 2-1 over Ledøje-Smørum i pokalturneringen. Foto: Thomas Olsen
gallery icon

Se billedserie

Hobro kunne juble efter sejren på 2-1 over Ledøje-Smørum i pokalturneringen. Foto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se billederne: Miraklet udeblev i Ledøje

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se billederne: Miraklet udeblev i Ledøje
Opdateret 25. september 2018 kl. 20:07
Sport FAA - 25. september 2018 kl. 19:32
Af Mads Hussing
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Superligamandskabet Hobro IK skulle bruge dommerhjælp for at komme forbi Danmarksserieholdet Ledøje-Smørum i DBU Pokalens tredje runde. 2-1 vandt udeholdet med, efter at Ledøje-Smørum ellers var kommet foran 1-0.

I 1. halvleg blev Ledøje-Smørums Mathias Gransee fældet i feltet, men dommerens fløjte forblev tavs. Det var den ikke i 2. halvleg, hvor han fløjtede straffe til Hobro efter en ganske almindelig hovedstødsduel på kanten af feltet.

Det var to afgørende situationer i kampen. Hvis det klare straffespark til Ledøje-Smørum var blevet dømt, så kunne holdet være kommet foran 2-0, men til gengæld bragte Hobro sig foran 2-1 på deres straffespark.

Det var en kamp, hvor Hobro havde bolden meget, men udover en stor chance til Djiby Fall efter syv minutter, så skabte udeholdet ikke de store chancer. Mathias Gransee bragte Ledøje foran 1-0 efter 16 minutter, efter han tog et træk og skød bolden under Hobros målmand Adrian Kappenberger, der sidste sæson stod for FC Helsingør.

Der var omkring 10 minutter tilbage af 1. halvleg, hvor Mathias Gransee igen var på spil i feltet, og hvor han blev nedlagt. Det kom der ikke noget ud af, og holdene kunne gå til pause med en føring til Ledøje på 1-0.

Udeholdet skiftede den tidligere Helsingør-spiller Vito Hammershøy-Mistrati ind i pausen, og han skulle få en hovedrolle. Hjemmeholdet red ellers den værste storm af de første 10 minutter efter pausen, og lige som kampen var ved at sætte sig lidt, så tog Vito Hammershøy-Mistrati chancen 50 meter udefra, og han skød bolden i en stor bue over Ledøjes målmand Lasse Gram, der nok var lige lidt for langt ude af sit mål.

Med 20 minutter igen fik udeholdet tilkendt et tyndt straffespark, og her lagde Vito Hammershøy-Mistrati bolden til rette og sendte den ind midt i målet.

Ledøje-Smørum prøvede at sætte en slutspurt ind de sidste 10 minutter, og i små perioder lykkes det også at få sat Hobro-mandskabet under pres, men den sidste præcision og det sidste held manglede.

DBU Pokalen, 3. runde
Ledøje-Smørum-Hobro 1-2 (1-0)

Mål: 1-0: Mathias Gransee (16), 1-1: Vito Hammershøy-Mistrati (57), 1-2: Vito Hammershøy-Mistrati (70)

Advarsler: Dennis Lind Jørgensen (79), Ledøje-Smørum, Jacob Lind Lindbaum (81), Ledøje-Smørum, Frans Dhia Putros (88), Hobro IK.