19. september 2019
Rungsted s supportere må væbne sig med tålmodighed, for de kommer ikke til ishockey før på tirsdag i semifinalen. Foto: Mads Hussing
Rungsted s supportere må væbne sig med tålmodighed, for de kommer ikke til ishockey før på tirsdag i semifinalen. Foto: Mads Hussing
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Rungsted får flere dage til hvil og træning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Rungsted får flere dage til hvil og træning
Sport Frederiksborg Amts Avis - 19. marts 2019 kl. 22:47
Af Mads Hussing
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Rungsted kørte sin kvartfinale hjem i fire kampe mod Herlev, og de har i de seneste dage kunnet se Rødovre, Sønderjyske, Esbjerg og Frederikshavn være ude i et par opgør mere.

Aalborg blev færdige i fem kampe mod Herning, mens Sønderjyske vandt over Rødovre her til aften, og derfor er både Aalborg og Sønderjyske klar til semifinalerne.

Det sidste hold er ikke fundet. Her skal Frederikshavn og Esbjerg ud i den syvende og sidste kvartfinale, efter Frederikshavn vandt 6-3 i Esbjerg her til aften.

Det betyder, at de udlignede til 3-3 i serien, hvor man spiller bedst af syv kampe. Det betyder også, at semifinaleserien nu begynder på tirsdag, hvor Rungsted har hjemmebane. Efter den sidste kamp i Frederikshavn er afgjort på fredag, så kan Rungsted vælge mellem Aalborg, Sønderjyske og vinderen af Frederikshavn-Esbjerg. Hvis alle kampe var afgjort tirsdag aften, så skulle semifinalerne skydes igang på fredag.

Men nu får Rungsted tiden til at gå med afslapning og træning.

- Det er jo halvkedeligt, siger Rungsteds direktør Thomas Friberg med et stort smil.

- Det ser godt ud. Vi har et par småskader, som vi får styr på, så vi stiller i stærkeste opstilling. Vi har en forventning om, at vi stiller i fuldt hold til semifinalen, siger han og fortæller også, at holdet får hvilet og trænet godt.

Det står måske i skærende kontrast til Rungsteds kommende modstander i DM-semifinalen.

- Vi kan jo vælge et hold, der har spillet syv kampe, og så skal de spille mod os et par dage efter, siger Thomas Friberg.

Det er nu slutspillet for alvor går igang. Rungsted kom nemt over de fire kvartfinaler, og det var nok kun i den sidste kamp i Herlev, hvor Rungsted for alvorg foldede sig ud. Her var holdet foran 6-0 allerede efter 1. periode.

- Det er vel ikke helt skævt. Første kamp vandt vi relativt nemt. Anden kamp kom vi bagud, men da vi kom tilbage, gik det også relativt nemt. I tredje kamp kom de igen, men vi var i kontrol, siger Thomas Friberg, der har en forklaring på, at holdet ikke har spillet 100 procent i kvartfinaleserien.

- Vi har en tendens til at spille »tilstrækkeligt«. Det er ikke noget, vi sidder og aftaler, og vi har jo også haft de kampe, hvor vi går ud og skiller modstanderen ad, siger direktøren, der altså sent i går fandt ud af, at hans hold ikke skal spille hjemmekamp på fredag. Det ville have været konsekvensen, hvis samtlige kvartfinaleserier var afgjort i går.

- Det stiller store krav til logistikken i klubben med de ansatte og de frivillige, konstaterer han, der lover et større fanarrangement til en af hjemmekampene i semifinaleserien.