15. juli 2019
Inde bag kasketten har Hjulmand en plan klar for at give Partizan Beograd noget at tæne på i torsdagens returopgør i Europa League kvalifikationen.
Inde bag kasketten har Hjulmand en plan klar for at give Partizan Beograd noget at tæne på i torsdagens returopgør i Europa League kvalifikationen.
Foto: Rudi Dalsgaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Partizan skal have noget at tænke på

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Partizan skal have noget at tænke på
Sport FAA - 16. august 2018 kl. 14:19
Af Rudi Dalsgaard, Beograd
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der er ikke den store tilfredshed at spore i Beograd med den måde, Partizan Beograd spiller på for tiden.

arrow Læs også: Hjulmand: Dødbolde var forskellen

En smalt 1-0-ser i weekenden har ikke ændret på den sag, og snakken blandt fans går på det dårlige spil, den dyre trup og den nye, men uerfarne træner, Zoran Mirkovic.

Knap så meget snak er der om FC Nordsjælland, som torsdag aften er modstanderen i returkampen i 3. runde af Europa League kvalifikationen.

Men FCN-træner Kasper Hjulmand satser på, at Partizan får rigeligt med FC Nordsjælland at tænke på, når kampen er i gang.

- Vi gør alt, hvad vi kan for at læse dem, men vores opgave er mere, at få dem til at reagere på os. De skal helst tænke mere på, hvad vi gør, end omvendt, siger Kasper Hjulmand.

Han og FC Nordsjælland tabte dog 2-1 i det første opgør, og det får naturligvis indflydelse på returkampen.

- Vi er opmærksomme på, at vi skal ud og score mål. Men det skal ikke partout være i de første 10 minutter, siger Hjulmand.

- Vi skal have den indstilling, at vi skal angribe, og vi skal vide, at vi skal score mindst to mål. Det gør selvfølgelig noget ved kampen. Det er ikke en kamp, der starter 0-0.

- Og vi ved også godt, at det kun er sket én gang de seneste seks måneder, at et hold har scoret to gange mod Partizan her på stadion.

På pressemødet onsdag aften forud for kampen blev Hjulmand spurgt til, hvad hans hold havde tænkt sig at gøre ved Partizan-profilen Marko Jankovic.

- Jankovic er klart en faktor, og vi er godt forberedte. Men gode spillere er ikke nogen, man kan tage væk på et taktikbræt. De finder plads, hvor der er plads. Vi er forberedt på ham og det, han gerne vil, men derfra og til at lukke ham helt ned, der er et godt stykke vej, siger Hjulmand.

Hvad angår hans egne taktiske planer, så skal der også roteres lidt. Forsvarsspilleren Ulrik Yttergård Jenssen er ude med en skade, og forsvarsankeret Victor Nelsson er ude med karantæne.

Til gengæld er Jonathan Amon og Godsway Donyoh tilbage og kan eventuel bruges, men det er nok tvivlsomt, at de holder 90 minutter.

arrow Tre nøgler for FC Nordsjælland
16. august 2018 kl. 16:21 Opdateret: kl. 11:16
arrow FCN-fans i Beograd: Vi tror på det
16. august 2018 kl. 13:32 Opdateret: kl. 10:46
arrow FCN'er har før lavet mirakler
16. august 2018 kl. 12:11 Opdateret: kl. 11:11